Alig találtak fertőzötteket az óbudai és pesterzsébeti óvodákban, bölcsődékben

HVG
-
 20.11.27 11:43Belföld

Hétfő óta zajlik az önkormányzati fenntartású óvodák és bölcsődék dolgozóinak szűrése, Óbudán és Pesterzsébeten elenyészően keveseknek lett pozitív a mintája. Akadtak olyanok is, aki elutasították a tesztelést.

5 kapcsolódó hír

Több budapesti bölcsődében és óvodában is találtak fertőzötteket

Pesti Hírlap
-
 20.11.27 21:10Belföld

A XIII. kerületben az önkormányzati intézményekben hétfő óta összesen 609 tesztet végeztek el, amelyek közül 5 hozott pozitív eredményt – tájékoztatta a hvg.hu-t Ladányi Zsolt, a kerület kommunikációs referense. Ladányi a lapnak küldött válaszában azt írta, hogy 38 embert nem teszteltek. Ők azért maradtak ki, mert az önkormányzat folyamatosan szűri

Óvodákban és bölcsődékben is találtak koronavírus fertőzöttet

Hírklikk
-
 20.11.27 21:00Belföld

Az önkormányzati fenntartású óvodák és bölcsődék dolgozóinak tesztelése hétfőn kezdődött meg, azóta több tünetmentes fertőzésre is fény derült.

Bíztató eredmények az óbudai tesztelésben: alig találtak fertőzöttet az óvodákban és a bölcsődékben

Eduline
-
 20.11.27 14:00Karrier

A főváros harmadik kerületében, az önkormányzati fenntartású óvodákban és bölcsődékben csütörtökön végezték el a teszteket. Elenyésző számú dolgozóról derült ki, hogy fertőzött - ők is tünetmentesek.

Óvodáink és bölcsődéink dolgozóinak tesztelése megtörtént, az eredmény kifejezetten biztató

Óbuda
-
 20.11.26 18:21Megyei

A harmadik kerületi önkormányzati fenntartású óvodák és bölcsődék dolgozóit a mai napon tesztelték, elenyésző számú munkatársunk koronavírustesztje lett csak pozitív – ők is tünetmentesek.

Tesztelték a Kertváros óvodai és bölcsődei dolgozóit, az eredmény jó lett

Ittlakunk
-
 20.11.27 08:39Budapest 16. ker

November 26-án a kerületi önkormányzat fenntartásában működő óvodákban és bölcsődékben a dolgozók csoportos tesztelése megtörtént. A részvétel minden esetben önkéntes volt. A szűrést antigén gyorsteszttel végezték el.Az orr- és garat nyálkahártyáról történő 384 mintavételéből csupán 1 esetben lett pozitív az eredmény - írja az…