A Black Friday ilyen hatással van a vízvezetékszerelőkre

Metropol
-
 20.11.27 16:30Életmód

Az Amerikai Egyesült Államokból indult nagy akciók időszaka már a világ számos országában jelen van.

7 kapcsolódó hír

Itt az igazi Black Friday: mutatjuk a legjobb ajánlatokat

Startlap
-
 20.11.27 07:34Gazdaság

Eredetileg a hálaadást követő pénteken van az igazi Black Friday, mivel a hálaadás november negyedik csütörtöke, ebből adódóan ma kellene tartani a fekete pénteket. Az elmúlt hetekben egyes webáruházakban minden pénteken Black Friday volt, de azért ma sem maradtunk akciós ajánlatok nélkül.

Nem kellett sokáig keresni: gyanúsan kamu Black Friday akcióba botlottunk

Noizz
-
 20.11.27 17:18Bulvár

Hetek óta hangosak az emailfiókok a Black Friday-t beharangozó levelektől, de ma, november 27-én végre megérkezett az igazi és megmásíthatatlan Fekete Péntek. A leárazások az egekbe szálltak, de mint minden évben, úgy most is bele lehet szaladni turpisságokba – már ami az akciók valósságát illeti. Mi is belefutottunk egy ilyen…

Tájékozódjunk előre

Kanizsa Újság
-
 20.11.27 15:43[N/A]

A Black Friday a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokból ered, amely ott néhány évtizede hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdetét jelenti. A megkérdezett kanizsai szakember szerint célszerű előre tájékozódni az árakat illetően.

Mutatjuk, hogy kerülheti el, hogy becsapják a Black Friday alatt

BorsOnline
-
 20.11.27 08:30Színes

Black Friday-t ma már nemcsak november 27-én tartanak, hanem egy évben többször is hirdetnek ezzel a névvel kedvezményes akciókat, elsősorban az interneten.

Pörögnek az akciók: fekete péntekre ébredtünk

Beol
-
 20.11.27 06:55Belföld

Idén is meghirdették a Black Friday-t, azaz a „Fekete Péntek” nevet viselő vásárlási akciót. Az amerikai gyökerű, kihagyhatatlan ajánlatokkal kecsegetető kezdeményezés ma már a világ minden táján népszerű.

Lassan Black Friday! – 10 hasznos kombináció a gyorsabb böngészéshez

Leet
-
 20.11.26 16:00Gaming

Hamarosan itt a Black Friday, ami az online tér egyik legőrültebb időszakát jelenti. Ugyan ma már több cég és üzlet is elkoptatta ezt a jeles eseményt, az eredetit még mindig az észak-amerikai hálaadáshoz kötik az emberek. Ez ugyanis  mindig november utolsó csütörtökén történik, a másnapja pedig a szóban forgó fekete péntek. Kissé ironikus,…