Kannabiszültetvényt számoltak fel a XXII. kerületben, amit gombapincészetként álcáztak

Metropol
-
 20.11.26 15:30Baleset-bűnügy

A budafoki rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei egy összehangolt akcióban fogták el a kábítószertermesztőt.

9 kapcsolódó hír

Anyjánál termesztett drogot a magyar sportlövő

BorsOnline
-
 20.11.26 07:25[N/A]

Összehangolt akcióban fogták el a budafoki rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei a kábítószertermesztőt.

Gomba helyett kannabiszt termesztett anya és fia Budapesten

Ripost
-
 20.11.26 09:05Baleset-bűnügy

Összehangolt akcióban fogták el a budafoki rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti munkatársai a kábítószertermesztőt.

Anyja pincéjében termesztett kannabiszt, fegyvere is volt

Infostart
-
 20.11.26 10:02Baleset-bűnügy

Gombapincészetnek álcázott kannabiszültetvényt számolt fel a rendőrség és a Terrorelhárítási Központ (TEK) Újbudán - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Anyja gombapincészetében termesztette a drogot

RTL Klub
-
 20.11.26 18:16Baleset-bűnügy

Anyja gombapincészetében termesztette a drogot egy férfi Budapesten. A terrorelhárítók fogták el, mert fegyvere is volt. Egy egész marihuána-ültetvényt találtak az újbudai pincében. Több mint 10 millió forint értékű autót és túramotort is lefoglaltak tőle - a rendőrök szerint ezek bűncselekményekből származhatnak. Végül nem tartóztatták le,…

Gomba helyett kannabiszültetvényt találtak a zsaruk

Indirekt
-
 20.11.26 12:01Baleset-bűnügy

A budafoki rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei komoly kábítószertermesztőt fogtak Budapesten. A budatétényi pincészetben hivatalosan gombát tenyésztettek, ám valójában kábítószert termesztettek. A nyomozás adatai szerint a 42 éves V. Zoltán édesanyja gombapincészetét használta arra, hogy rejtve maradjon a…

Kannabisz ültetvény az álcázott gomba pincészetben

Police
-
 20.11.26 07:00Baleset-bűnügy

Kannabisz ültetvény az álcázott gomba pincészetben Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 11. 26., cs - 07:00 Összehangolt akcióban fogták el a budafoki rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei a kábítószertermesztőt.

Kannabiszpince Budatétényben

Ittlakunk
-
 20.11.26 15:46Budapest 22. ker

Összehangolt akcióban fogták el a budafoki rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei a kábítószertermesztőt.A XXII. kerületi rendőrök információi alapján ütöttek rajta egy kábítószertermesztőn egy budatétényi pincészetben. A 42 éves V. Zoltán édesanyja gombapincészetét használta arra, hogy rejtve maradjon kannabisz ültetvénye.A…

Az újbudai gombapince titka – mit rejt a mély

Összehangolt akcióban fogták el a budafoki rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei a  gombapince rejtekén  kábítószert termesztő férfit. Lefoglalás

Kannabiszültetvény az álcázott gombapincészetben

Police
-
 20.11.26 07:00Baleset-bűnügy

Kannabiszültetvény az álcázott gombapincészetben Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 11. 26., cs - 07:00 Összehangolt akcióban fogták el a budafoki rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei a kábítószertermesztőt.