F1: Hamilton nem mondana nemet a királynőnek

Vezess
-
 20.11.27 12:47Forma1

Nagyon a pakliban van, hogy a hetedik Forma-1-es világbajnoki cím megszerzése után Lewis Hamiltont lovaggá ütik. Az angol igyekszik nem gondolni erre, de az biztos, hogy nagy megtiszteltetésnek venné a dolgot.

3 kapcsolódó hír

Lovaggá ütik Lewis Hamiltont?

Infostart
-
 20.11.27 13:00Sport

Lewis Hamilton már úgy készülhet a Formula–1-es világbajnokság hétvégi Bahreini Nagydíjára, hogy a hetedik vb-címe is a zsákban van, és a brit sajtó szerint a szezon végén a lovagi cím is odakerülhet. Ha II. Erzsébet királynő is így gondolja, akkor a Mercedes brit pilótáját hamarosan Sir Lewis Hamiltonnak kell hívni.

A rekorder „megalkotói” – bemutatjuk Lewis Hamilton legfőbb segítőit

NSO
-
 20.11.26 14:28Forma1

Lewis Hamilton a Török Nagydíjon beállította Michael Schumacher megközelíthetetlennek hitt rekordját, és megszerezte hetedik világbajnoki címét. A mérföldkő kapcsán összegezzük, szakmai szempontból kik járultak hozzá leginkább ahhoz, hogy a pilóta ilyen magaslatokba jutott.

A brit rajongók számára Vettel a mezőny legjobb pilótája, Marko elmondta, miért lehet ez

Motorsport
-
 20.11.25 17:31Forma1

Lewis Hamilton a Portugál Nagydíjon történelmet írt, 92. futamgyőzelmével ugyanis megdöntötte Michael Schumacher rekordját. Két versennyel később aztán a hetedik vb-címét is megszerezte Törökországban, így ugyanannyi van neki, mint a németnek.A 35 éves brit minden bizonnyal alá fog írni egy újabb szerződést a Mercedesnél és mivel a…