Závecz: Rendkívül szoros a verseny a Fidesz és az ellenzék között

ATV
-
 20.11.25 16:30Belföld

A Fidesz augusztusban a parlamenti ciklus legmagasabb támogatottsági arányát érte el, azóta azonban minden hónapban 1 százalékot veszített a táborából. A pártok rangsorának második helyén a Demokratikus Koalíció áll 11 százalékkal, a Momentum és a Jobbik pedig fej-fej mellett halad jelenleg 7 százalékkal.

7 kapcsolódó hír

Folyamatosan csökken a Fidesz támogatottsága

24.hu
-
 20.11.25 16:25Belföld

Igaz, csak kicsit. A Závecz Research kutatása szerint ha csak a Fidesz-KDNP és a hat ellenzéki párt közös listája között lehetne választani, szoros verseny lenne.

Felmérés: megint csökkent a Fidesz támogatottsága

Propeller
-
 20.11.25 21:27Belföld

Augusztus óta 5 százalékponttal alacsonyabb Orbánék támogatottsága. /Koszticsák Szilárd A ZRI Závecz Research Intézet 24.hu-nak elküldött kutatása szerint a választókorú népesség körében jelenleg 31 százalékon áll a Fidesz. Ez az augusztusi 36 százalékhoz képest 5 százalékos rontást jelent. A kormánypárt egyébként augusztusban volt…

A Fidesz támogatottsága ismét a járvány előtti szinten van

Infostart
-
 20.11.26 10:33Belföld

A kormánypárt jelenleg 31 százalékon áll a Závecz Research pártpreferencia-kutatásában. A harmadik helyért szoros a verseny, ahogy közeliek az eredmények a kormánypárt és az ellenzéki összefogás támogatottságánál is.

Augusztusban rekordot döntött a Fidesz támogatottsága

HVG
-
 20.11.25 17:12Belföld

A járvány előtti helyzethez képest egyetlen szavazót sem vesztett a Fidesz, a Jobbik és a Momentum fej-fej mellett küzd a harmadik helyért – derült ki a Závecz Research novemberi pártpreferenciáiból. Kiderült az is, egy-egy ellen harc mozgósítja a választókat, a közös ellenzéki lista miatt viszont lehetnek lemorzsolódók.

Kijöttek a legfrissebb számok, nagyon nagy bajban a Fidesz

BalraMagyar
-
 20.11.26 08:26Vélemény

A kormánypárt augusztusban a jelenlegi ciklusának legmagasabb támogatottsági arányát érte el, azonban azóta havonta egy százalékot veszít a támogatottságából. Az atv.hu számol be a ZRI Závecz Research Intézet legfrisseb felméréséről, amiből kiderül, hogy habár a Fidesz augusztusban a parlamenti ciklus legmagasabb…

Závecz: egymás sarkában a Fidesz és az ellenzék! Csak meg ne botoljanak!

Városi Kurír
-
 20.11.25 20:25Belföld

A Fidesz augusztusban a parlamenti ciklus legmagasabb támogatottsági arányát érte el, azóta azonban minden hónapban 1 százalékot veszített a táborából.

Závecz: szoros a verseny az ellenzék és a Fidesz között

Hírklikk
-
 20.11.25 17:25Belföld

A kormánypárt augusztusban a jelenlegi ciklusának legmagasabb támogatottsági arányát érte el, azonban azóta havonta egy százalékot veszít a támogatottságából.