Paks II. blokk: már elbírálás alatt vannak a védelmi tervek

MFor
-
 20.11.25 17:48Gazdaság

A Paks II. atomerőművi blokkok létesítésiengedély-kérelme mellett a létesítmény fizikai védelmi tervének elbírálása is folyamatban van - közölte honlapján az Országos Atomenergia Hivatal (OAH) szerdán. A hivatal azt írta, hogy több kisebb engedély kiadása mellett megkezdődött a létesítésiengedély-kérelem alapját képező Előzetes…

4 kapcsolódó hír

Halad előre az új paksi erőmű fejlesztése

Napi.hu
-
 20.11.25 19:25Belföld

A Paks II. atomerőművi blokkok létesítésiengedély-kérelme mellett a létesítmény fizikai védelmi tervének elbírálása is folyamatban van - közölte honlapján az Országos Atomenergia Hivatal (OAH).

Paks II.: folyamatban van az erőmű fizikai védelmi tervének elbírálása is

Portfolio
-
 20.11.25 17:54Gazdaság

A Paks II. atomerőművi blokkok létesítésiengedély-kérelme mellett a létesítmény fizikai védelmi tervének elbírálása is folyamatban van - közölte honlapján az Országos Atomenergia Hivatal (OAH) szerdán.

Zajlik az engedélyezési eljárás a nukleáris hatóságnál

TelePaks
-
 20.11.26 11:21Gazdaság

Zajlik a létesítésiengedély-kérelem, valamint a fizikai védelmi terv elbírálása, számos kisebb engedélyt adtunk ki, továbbá megkezdődött a létesítésiengedély-kérelem alapját képező Előzetes Biztonsági Jelentés nemzetközi szakértői vizsgálata – így összegezte az Országos Atomenergia Hivatal (OAH) közleményében a Paks II. projekthez…

Folyamatban van a Paks II. atomerőmű fizikai védelmi tervének elbírálása

Üzletem
-
 20.11.25 18:50Gazdaság

A Paks II. atomerőművi blokkok létesítésiengedély-kérelme mellett a létesítmény fizikai védelmi tervének elbírálása is folyamatban van – közölte honlapján az Országos Atomenergia Hivatal.