A nyitásnál elsőbbséget biztosít a 65 év felettieknek a Magyar Posta csütörtöktől

888.hu
-
 20.11.25 12:27Vélemény

Csütörtöktől az ország összes postáján a nyitást követő egy órában elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettieknek, ezért az idősek számára javasolják, hogy közvetlenül nyitás után érkezzenek, többi ügyfelüktől pedig türelmet kérnek – közölte a Magyar Posta szerdán az MTI-vel.

37 kapcsolódó hír

Elsőbbséget élveznek az idősek a postán

Metropol
-
 20.11.25 13:20Bulvár

A 65 felettiek a nyitás után egy órán át elsőbbséget élveznek a postákon a fertőzésveszély csökkentése érdekében. Azt javasolják, időben érkezzenek

Elsőbbségük lesz a postákon a 65 év felettieknek a nyitás utáni órában

SzMo
-
 20.11.25 14:11Belföld

Külön sávot nem kapnak, de soron kívül szolgálják ki őket.

Változás jön a postákon: elsőbbséget élveznek a 65 év felettiek

ATV
-
 20.11.25 12:20Belföld

Csütörtöktől az ország összes postáján a nyitást követő egy órában elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettieknek, ezért az idősek számára javasolják, hogy közvetlenül nyitás után érkezzenek, többi ügyfelüktől pedig türelmet kérnek - közölte a Magyar Posta szerdán az MTI-vel.

Elsőbbséget kapnak a postai kiszolgálásban a 65 év felettiek

HírTV
-
 20.11.25 16:35Vélemény

Csütörtöktől az ország összes postáján a nyitást követő egy órában elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettiek részére - közölte a kormány hivatalos közösségi oldalán.

Mindenkit érintő szabályok a Magyar Postán!

NLC
-
 20.11.25 12:19Belföld

Az intézkedés csütörtöktől lép életbe. Emellett egyszerre csak egy ügyfél tartózkodhat majd az ügyféltérben, akárcsak tavasszal.

Csütörtöktől változás a postákon: így óvják a 65 év feletti ügyfeleket

A Magyar Posta megtartja a korábban meghozott védőintézkedéseket is.

A nyugdíjasok a postán is elsőbbséget kapnak reggelente

Azenpenzem
-
 20.11.25 15:04Gazdaság

A délelőtti kizárólagos vásárlási sáv mellett mostantól a postákon is elsőbbséghez jutnak a 65 év felettiek a nyitást követő egy órában – adta hírül a Magyar Posta. A többiektől türelmet kérnek.

A postán is idősáv lesz az időseknek

röviden.hu
-
 20.11.25 12:15Belföld

Csütörtöktől az ország összes postáján a nyitást követő egy órában elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettieknek, ezért az idősek számára javasolják, hogy közvetlenül nyitás után érkezzenek, többi ügyfelüktől pedig türelmet kérnek – közölte a Magyar Posta szerdán. 106 elhunyt, 3806 újabb fertőzött szerda reggelre Emellett,…

Magyar Posta: csütörtöktől a postákon a nyitásnál elsőbbséget biztosítanak a 65 év felettieknek

Szintén a koronavírus-járvány miatt, a fertőzésveszély csökkentése érdekében a Magyar Posta újra bevezeti az egyedi várakozási rendet, amelynek értelmében egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat az ügyféltérben, ahány kiszolgáló pult működik. A többieket arra kérik, hogy a bejárat előtt, egymástól legalább 1,5 méteres távolságra…

Csütörtöktől a postákon a nyitásnál elsőbbséget biztosítanak a 65 év felettieknek

Nyíregyháza
-
 20.11.25 13:35Belföld

Csütörtöktől az ország összes postáján a nyitást követő egy órában elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettieknek, ezért az idősek számára javasolják, hogy közvetlenül nyitás után érkezzenek, többi ügyfelüktől pedig türelmet kérnek - közölte a Magyar Posta szerdán az MTI-vel.

A nyugdíjasok a postán is elsőbbséget kapnak reggelente

Hiros
-
 20.11.26 10:39Belföld

A délelőtti kizárólagos vásárlási sáv mellett mostantól a postákon is elsőbbséghez jutnak a 65 év felettiek a nyitást követő egy órában – adta hírül a Magyar Posta.   

Lépett a Posta is, a nyitást követő egy órában a 65 év felettieké az elsőbbség

Indirekt
-
 20.11.25 14:30Belföld

A posta azt kéri az idősektől, hogy közvetlenül nyitás után érkezzenek, a fiatalabb ügyfelüktől pedig türelmet kérnek. Ezenkívül a fertőzésveszély csökkentése érdekében a Magyar Posta újra bevezeti az egyedi várakozási rendet, miszerint egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat az ügyféltérben, ahány kiszolgáló pult működik. A többieket arra kérik,

Elsőbbséget biztosítanak csütörtöktől az időseknek a postán

PécsiStop
-
 20.11.25 14:16Vélemény

Csütörtöktől az ország összes postáján a nyitást követő egy órában elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettieknek, ezért az idősek számára javasolják, hogy közvetlenül nyitás után érkezzenek, többi ügyfelüktől pedig türelmet kérnek - közölte a Magyar Posta szerdán az MTI-vel.

Csütörtöktől a postákon a nyitásnál elsőbbséget biztosítanak a 65 év felettieknek

Magyar Hírlap
-
 20.11.25 11:41Gazdaság

Csak annyi ügyfél tartózkodhat az ügyféltérben, ahány kiszolgáló pult működik.

A postákon a nyitásnál elsőbbséget élveznek a 65 év felettiek

SzegedMa
-
 20.11.26 06:34Belföld

Bevezetik az egyedi várakozási rendet.

Mégsem lesz külön idősáv a békéscsabai piacon a 65 év felettieknek

Behír
-
 20.11.25 20:53Belföld

Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere szerdán este a hivatalos közösségi oldalán tette közzé, hogy állásfoglalást kért, és eszerint mégsem lesz külön idősáv a 65 év felettieknek a békéscsabai piacon.

Változásokat jelentett be a Magyar Posta: új rendet vezetnek be a járvány miatt

Femina
-
 20.11.25 18:46Színes

Csütörtöktől a postákon a nyitásnál elsőbbséget biztosítanak a 65 év felettieknek.

Koronavírus intézkedések a postán: Elsőbbség a nyitáskor a 65 év felettieknek, egyedi várakozási rend bevezetése

November 26. csütörtöktől az ország összes postáján a nyitást követő egy órában elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettieknek, továbbá újra bevezetik az egyedi várakozási rendet.

Magyar Posta: csütörtöktől a nyitásnál elsőbbséget biztosítanak a 65 év felettieknek

Körös Hírcentrum
-
 20.11.25 13:05Megyei

Csütörtöktől az ország összes postáján a nyitást követő egy órában elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettieknek. Ezért az idősek számára javasolják, hogy közvetlenül nyitás után érkezzenek. Többi ügyfelüktől pedig türelmet kérnek – közölte a Magyar Posta szerdán az MTI-vel. Szintén a koronavírus-járvány miatt, a fertőzésveszély…

Jobb, ha az idősek nyitásra mennek a postára

Borsodihír
-
 20.11.25 11:57Belföld

Újra bevezetik az egyedi várakozási rendet.

A postákon a nyitásnál elsőbbséget biztosítanak a 65 év felettieknek

Dehir
-
 20.11.25 11:31Megyei

Budapest – Az idősek számára javasolják, hogy közvetlenül nyitás után érkezzenek, többi ügyfelüktől pedig türelmet kérnek.

Csütörtöktől a postákon a nyitásnál elsőbbséget biztosítanak a 65 év felettieknek

KamaraOnline
-
 20.11.26 06:47Gazdaság

Csütörtöktől az ország összes postáján a nyitást követő egy órában elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettieknek, ezért az idősek számára a Magyar Posta azt javasolja, hogy közvetlenül nyitás után érkezzenek, többi ügyfelüktől pedig türelmet kérnek.

Elsőbbséget kapnak az idősek az összes magyarországi postán

Szegeder
-
 20.11.25 18:14Belföld

Valamint a fertőzésveszély csökkentése érdekében újra bevezetik az egyedi várakozási rendet, amelynek értelmében egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat az ügyféltérben, ahány kiszolgálópult működik.

Csütörtöktől a postákon a nyitásnál elsőbbséget biztosítanak a 65 év felettieknek

Ittlakunk
-
 20.11.25 15:19Budapest 01. ker

Csütörtöktől az ország összes postáján a nyitást követő egy órában elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettieknek, ezért az idősek számára javasolják, hogy közvetlenül nyitás után érkezzenek.Szintén a koronavírus-járvány miatt, a fertőzésveszély csökkentése érdekében a Magyar Posta újra bevezeti az egyedi várakozási rendet,…

Védett idősáv: a postákon is bevezették

Pécs Aktuál
-
 20.11.26 08:57Egészség

Ez azt jelenti, hogy a nyitást követő egy órában elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettieknek, ezért az idősek számára javasolják, hogy közvetlenül nyitás után érkezzenek, többi ügyfelüktől pedig türelmet kérnek – közölte a Magyar Posta. Szintén a koronavírus-járvány miatt, a fertőzésveszély…

Ez történt ma!

Hódpress
-
 20.11.25 20:30[N/A]

Összeszedtük a hódmezővásárhelyi történéseket november 27-én. A Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ tájékoztatta az önkormányzatot, hogy a november 25-i adatok alapján a Hódmezővásárhelyen fenntartott intézményei vonatkozásában 34 fő igazolt pozitív fertőzött dolgozóról és 15 fő tanulóról tudnak. 464 fővel nőtt a Csongrád-Csanád…

A postákon a nyitásnál kapnak elsőbbséget a 65 év felettieknek

Turizmus.com
-
 20.11.25 15:32Utazás

Csütörtöktől az ország összes postáján a nyitást követő egy órában elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettieknek, ezért az idősek számára javasolja, hogy közvetlenül nyitás után érkezzenek, többi ügyfelétől pedig türelmet kér a Magyar Posta.

Magyar Posta: elsőbbséget biztosítanak az időseknek

VG
-
 20.11.25 14:10Gazdaság

A nyitást követő egy órában elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettieknek.

Elsőbbséget élveznek az idősek a postán

Startlap
-
 20.11.25 13:20Bulvár

A 65 felettiek a nyitás után egy órán át elsőbbséget élveznek a postákon a fertőzésveszély csökkentése érdekében. Azt javasolják, időben érkezzenek

Csütörtöktől nyitás után elsőbbséget kapnak az idősek a postán

Ripost
-
 20.11.25 13:00Belföld

November 26-tól az ország összes postáján a nyitást követő egy órában elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettieknek, ezért az idősek számára javasolják, hogy közvetlenül nyitás után érkezzenek – közölte a Magyar Posta.

Egyedi várakozási rend lesz a postákon, a 65 év felettiek egy óráig elsőbbséget élveznek

Debreceni Nap
-
 20.11.25 12:25Belföld

Csütörtöktől az ország összes postáján a nyitást követő egy órában elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettieknek, ezért az idősek számára javasolják, hogy közvetlenül nyitás után érkezzenek, többi ügyfelüktől pedig türelmet kérnek – közölte a Magyar Posta szerdán. Szintén a koronavírus-járvány miatt, a fertőzésveszély…

A posta is biztosít védett idősávot az időseknek

hirado.hu
-
 20.11.25 12:10Belföld

Csütörtöktől az ország összes postáján a nyitást követő egy órában elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettieknek.

Elsőbbség a postákon az időseknek

Cívishír
-
 20.11.25 11:57Megyei

Újra bevezetik az egyedi várakozási rendet.

Csütörtöktől a postákon a nyitásnál elsőbbséget biztosítanak a 65 év felettieknek

Promenad
-
 20.11.25 11:55Színes

Csütörtöktől az ország összes postáján a nyitást követő egy órában elsőbbséget biztosítanak a kiszolgálásban a 65 év felettieknek, ezért az idősek számára javasolják, hogy közvetlenül nyitás után érkezzenek, többi ügyfelüktől pedig türelmet kérnek - közölte a Magyar Posta szerdán az MTI-vel.

Nagy változás a postákon: elsőbbség jár az időseknek ebben az idősávban

HelloVidék
-
 20.11.25 11:40Otthon

Szintén a koronavírus-járvány miatt, a fertőzésveszély csökkentése érdekében újra bevezetik az egyedi várakozási rendet, amelynek értelmében egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat az ügyféltérben, ahány kiszolgáló pult működik.

Csütörtöktől a postákon a nyitásnál elsőbbséget kapnak a 65 év felettiek

Nyugat
-
 20.11.25 11:06Egészség

Emellett újra bevezetik az egyedi várakozási rendet, vagyis egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat az ügyféltérben, ahány kiszolgáló pult működik.