Joe Biden bemutatta leendő kormánya legfontosabb tagjait

Demokrata
-
 20.11.25 09:11Külföld

Személyesen is bemutatta leendő kormánya kulcsfontosságú tagjait Joe Biden demokrata párti elnökjelölt.

8 kapcsolódó hír

A Biden-elnökség jó hír Németország számára

Kitekintő
-
 20.11.25 13:51Külföld

Joe Biden megválasztott elnök bejelentése az amerikai külpolitikai célkitűzések megváltoztatásáról örvendetes hír Berlinben.

Szakértő: bizonyosan kiújul majd a magyar–amerikai adok-kapok

Infostart
-
 20.11.25 13:32Külföld

Körvonalazódik Joe Biden kormánya, a megválasztott elnök leendő kabinetje több tagját is megnevezte. A külügyi tárca élére például azt az Antony Blinkent szánja, akinek édesapja Magyarországon volt nagykövet, édesanyja pedig magyar származású. Kaló Máté külpolitikai elemző szerint biztosan több kritikát kap majd ezentúl Magyarország, de…

Donald Trumpnak köszönheti az életét két pulyka

Blikk
-
 20.11.25 19:17Külföld

Donald Trump amerikai elnök a Fehér Ház Rózsakertjében tartott ünnepség során – a hálaadás napja előtti hagyomány szerint – kegyelmet adott két pulykának. Az ünnepség szinte egy időben zajlott Joe Biden leendő elnök várható kormánya kulcsfontosságú tagjainak bemutatásával.

Biden bemutatta leendő kormánya kulcsfontosságú tagjait

Hírklikk
-
 20.11.25 05:15Külföld

Személyesen is bemutatta leendő kormánya kulcsfontosságú tagjait Joe Biden demokrata párti elnökjelölt kedden, a delaware-i Wilmingtonban.

Biden bemutatta leendő kormánya kulcsfontosságú tagjait

ma.hu
-
 20.11.25 09:17Külföld

Személyesen is bemutatta leendő kormánya kulcsfontosságú tagjait Joe Biden demokrata párti elnökjelölt kedden a delaware-i Wilmingtonban.

Amerikai elnökválasztás - Biden bemutatta leendő kormánya kulcsfontosságú tagjait

Kanizsa Újság
-
 20.11.25 11:50Külföld

Antony Blinken, az amerikai diplomácia várható irányítója a családjáról, köztük magyar felmenőiről beszélt, megemlítve azt is, hogy nagyapja Oroszországból érkezett bevándorlóként talált új hazára amerikai földön, édesapja pedig diplomataként szolgált, többek között Magyarországon volt nagykövet.

Amerikai elnökválasztás – Biden: a beiktatás után két hónapon belül állampolgárságot kapnak az illegális bevándorlók

8400 Info
-
 20.11.25 08:58Külföld

Elnöki beiktatása után két hónapon belül állampolgárságot kapnak az illegális bevándorlók – jelentette be Joe Biden, az Egyesült Államok várható elnöke az Nbc televíziónak kedden este adott interjújában. Hangsúlyozta: már elnöksége első száz napjában kötelezettséget vállal az állampolgárság megadására mintegy 11 millió illegális…

Amerikai elnökválasztás – Biden bemutatta leendő kormánya kulcsfontosságú tagjait

Körkép
-
 20.11.24 20:56Külföld

Nyitókép: Joe Biden/Facebook   Egy ismerős arc, John Kerry fontos megbízatást kap a megválasztott amerikai elnök új stábjában. A volt külügyminiszter feladata lesz, „hogy teljes munkaidőben küzdjön az éghajlatváltozás ellen”. A 76 éves demokrata politikus, a klímavédelemért felelős elnöki különmegbízottként – először az amerikai…