Oszlopnak ütközött egy autó Biharkeresztesen

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó a Hajdú-Bihar megyei Biharkeresztesen, a Nagyvárad utcában. Az ütközés következtében a villanyoszlop eltört. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

6 kapcsolódó hír

Vadgázolás miatt történt tömegkarambol a 6-oson, Pécs határában

Több gépkocsi és egy autóbusz karambolozott a 6-os főúton Pécs nyugati határában, kedden késő délután. A helyszínelés miatt félpályán halad a forgalom az érintett szakaszon - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.   Popovics Dejan elmondta: a 6-os út Pécs és Pécsvárad közötti szakaszán, a megyeszékhely…

Embert gázolt egy vasúti szerelvény Tatán

Embert gázolt egy vasúti szerelvény szerda reggel Tatán, a Tóvároskert állomás közelében. A balesethez Tatabányáról érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik megkezdték a műszaki mentést.

Kisteherautóval ütközött egy gépkocsi az M1-esen

Összeütközött egy kisteherautó és egy gépkocsi kedd este az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 124-es kilométernél. A balesethez Győrből érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a sztráda Hegyeshalom felé vezető oldalának érintett…

Személyautók karamboloztak a 442-es úton, Kunszentmártonnál

Összeütközött két személyautó a 442-es út Kunszentmárton és Tiszaföldvár közötti szakaszán. A balesethez a kunszentmártoni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Most érkezett: Elgázolt egy embert egy vasúti szerelvény Tatán

Embert gázolt egy vasúti szerelvény szerda reggel Tatán, a Tóvároskert állomás kö

Baleset történt az 6-os főúton, Pécs közelében

Index
-
 20.11.24 19:41Baleset-bűnügy

A rendőrség eddigi információi szerint egy vadgázolás előzte meg a karambolt.