Kásler: a jövő év elején lehet vakcina itthon

ATV
-
 20.11.24 20:39Belföld

A jövő év elejére valószínűsítette a koronavírus-vakcinát Magyarországon a parlament népjóléti bizottságában kedden tartott éves meghallgatásán az emberi erőforrások minisztere. Kásler Miklós leszögezte: olyan vakcina, amely nem hatásos és szövődményeket okoz, nem fog forgalomba kerülni itthon.

8 kapcsolódó hír

Kásler: A jövő év elején lehet vakcina itthon

888.hu
-
 20.11.24 20:20Vélemény

A jövő év elejére valószínűsítette a koronavírus-vakcinát Magyarországon a parlament népjóléti bizottságában kedden tartott éves meghallgatásán az emberi erőforrások minisztere. Kásler Miklós leszögezte: olyan vakcina, amely nem hatásos, és szövődményeket okoz, nem fog forgalomba kerülni itthon.

Koronavírus: jövő év elején már lehet itthon vakcina

HáziPatika
-
 20.11.25 11:04Egészség

Olyan koronavírus-vakcina, amely nem hatásos és szövődményeket okoz, nem fog forgalomba kerülni itthon - szögezte le Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere. Úgy vélekedett, már jövő év elején elérhetővé válhat Magyarországon a hatékony

Új részleteket árult el a vakcináról Kásler Miklós

Infostart
-
 20.11.24 20:05Belföld

A parlament népjóléti bizottságában tartott éves meghallgatásán az emberi erőforrások minisztere azt mondta, olyan vakcina, amely nem hatásos és szövődményeket okoz, nem fog forgalomba kerülni itthon.

Kásler Miklós bármelyik vakcinát beadatná magának

HVG
-
 20.11.24 17:31Belföld

Az emberi erőforrások minisztere szerint “év végén a karácsony hangulatához jobban illő híreket fogunk mondani.”

Kásler bármelyik oltást beadatná magának, ami Magyarországon forgalomba kerül

Borsod24
-
 20.11.25 06:17Belföld

Igaz, a mellékhatásokkal kapcsolatban tévedésből éppen az ellenkezőjét állította. A miniszter abszolút bízik a leendő vakcinákban. Az emberi erőforrások minisztere szerint “év végén a karácsony hangulatához jobban illő híreket fogunk mondani.” Rogán Antalhoz hasonlóan Kásler Miklóst is meghallgatták a parlamentben, őt az a népjóléti bizottság,…

Kásler év végére remél jobb híreket

Népszava
-
 20.11.24 20:41Belföld

Teljes felelősséggel lehet mondani, hogy minden valószínűség szerint jövő év elején lesz vakcina – jelentette ki Kásler Miklós humánminiszter a szokásos éves meghallgatásán a parlament népjóléti bizottságában. A tárcavezető sok kérdést figyelmen kívül hagyott és kevés konkrétum árult el.

Kásler bármelyik vakcinát beadatná magának

Pesti Hírlap
-
 20.11.24 20:27Belföld

Szerinte a védekezés rendkívül sikeres, az ország pedig működőképes maradt.  Rogán Antalhoz hasonlóan Kásler Miklóst is meghallgatták a parlamentben, őt az a népjóléti bizottság, aminek üléseit a Fidesz hetek óta bojkottálja annak MSZP-s elnöke, a “kamuvideós” Korózs Lajos miatt. Ezt az ezúttal megjelenő fideszes politikusok minden…

A honvédelmi bizottságban hallgatná meg az ellenzék Müller Cecíliát

Hírklikk
-
 20.11.25 19:55Belföld

Ezzel próbálja kicselezni a Fideszt az ellenzék, miután a kormánypárt az operatív törzs népjóléti bizottsági meghallgatását Korózs Lajos szocialista bizottsági elnök tevékenységére hivatkozva lehetetleníti el.