Gyümölcs- és zöldségfeldolgozó szakirányú továbbképzést indít a Szent István Egyetem
A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karán Gyümölcs-zöldségfeldolgozó szakmérnök/szaktanácsadó képzés indul 2021. februárban. A képzésre 2021. január 15-ig lehet jelentkezni – tájékoztat a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.
Elkezdődött a jelentkezés a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karának Gyümölcs-zöldségfeldolgozó képzésére
Érzékszervi minősítés, élelmiszerjelölés, tápanyagszámítás és innovatív technológiák – csak néhány téma a Szent István Egyetem Gyümölcs-zöldségfeldolgozó képzési ismeretanyagából, amelyre 2021. január 15-ig még lehet jelentkezni.
Elkezdődött: már lehet jelentkezni a Szent István Egyetem népszerű képzésére
Érzékszervi minősítés, élelmiszerjelölés, tápanyagszámítás és innovatív technológiák - csak néhány téma a Szent István Egyetem (Szie) gyümölcs-zöldségfeldolgozó képzési ismeretanyagából, amelyre 2021. január 15-ig még lehet jelentkezni, tudhattuk meg az egyetem közleményéből.
Gyümölcs- és zöldségfeldolgozó szakirányú továbbképzést indít a Szent István Egyetem
A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karán Gyümölcs-zöldségfeldolgozó szakmérnök/szaktanácsadó képzés indul 2021. februárban. A képzésre 2021. január 15-ig lehet jelentkezni – tájékoztat a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.