Olaszországban már 50 ezren haltak meg a járvány miatt

A koronavírus-járvány második hullámában Olaszországban most először csökkent az aktív fertőzöttek száma, miközben a halálos áldozatok száma elérte az 50 453-at az egészségügyi minisztérium hétfő esti adatai szerint.

9 kapcsolódó hír

Nem bírt a Covid az ukrán elnökkel

888.hu
-
 20.11.23 12:55Baleset-bűnügy

Negatív lett az új tesztje a koronavírussal korában megfertőződött Volodimir Zelenszkij ukrán elnöknek, ezt ő maga hozta nyilvánosságra hétfőn a Telegram üzenetküldő portálon. Eközben Ukrajnában meghaladta a 11 ezret a betegség halálos áldozatainak száma.

Az ukrán elnök kigyógyult a koronavírusból

Napi.hu
-
 20.11.23 14:34Baleset-bűnügy

Negatív lett az új tesztje a koronavírussal korában megfertőződött Volodimir Zelenszkij ukrán elnöknek, ezt ő maga hozta nyilvánosságra hétfőn a Telegram üzenetküldő portálon. Eközben Ukrajnában meghaladta a 11 ezret a betegség halálos áldozatainak száma - írja az MTI.

Megszabadult Volodimir Zelenszkij

Infostart
-
 20.11.23 17:21Baleset-bűnügy

Ukrajnában már számos miniszter, a 450 fős parlamentből egyes források szerint már több mint kilencven képviselő fertőződött meg, és három polgármester hunyt el a továbbra is erősen terjedő járvány miatt.

Vészesen terjed a vírus Olaszországban: már átlépte az 50 ezret a halálos áldozatok száma

Blikk
-
 20.11.23 20:35Baleset-bűnügy

A koronavírus-járvány második hullámában Olaszországban most először csökkent az aktív fertőzöttek száma, miközben a halálos áldozatok száma 50 453 az egészségügyi minisztérium hétfő esti adatai szerint.

Legyőzte a koronavírus-fertőzést az ukrán elnök

ma.hu
-
 20.11.23 15:45Baleset-bűnügy

Eközben Ukrajnában meghaladta a 11 ezret a betegség halálos áldozatainak száma.

Olaszországban túllépte az ötvenezret a járvány áldozatainak száma

A koronavírus-járvány második hullámában Olaszországban most először csökkent az aktív fertőzöttek száma, miközben a halálos áldozatok száma elérte az 50 453-at az egészségügyi minisztérium hétfő esti adatai szerint. Egy nap alatt 630 beteg veszítette életét, ami enyhe csökkenést jelent az utóbbi napokhoz képest. A halottak többsége…

Legyőzte a fertőzést az ukrán elnök

Index
-
 20.11.23 13:23Baleset-bűnügy

Ukrajnában már több miniszter, Dmitro Razumkov házelnök, első helyettese, Ruszlan Sztefancsuk és több mint kilencven képviselő fertőződött meg.

Legyőzte a koronavírus-fertőzést az ukrán elnök

Parameter
-
 20.11.23 14:10Határtalan

Az államfő közölte, hogy hétfőn már a szokásos módon áll munkába hivatalában. Ugyancsak negatív lett az új tesztje a fertőzésen úgyszintén átesett hivatalvezetőjének, Andrij Jermaknak is. Zelenszkij üzenetében mindazonáltal arra kért mindenkit, hogy a lehető legjobban óvja magát, tartsa be a kötelező maszkviselést és a távolságtartást,…

Legyőzte a fertőzést az ukrán elnök, 11 ezer új beteget találtak egy nap alatt

Origo
-
 20.11.23 13:16Baleset-bűnügy

Az ukrán elnök és hivatalvezetője ugyanazon a napon, november 9-én hozták nyilvánosságra, hogy pozitív lett a tesztjük.