Odaszúrt Trumpnak a frissen megválasztott elnök

Liner
-
 20.11.22 09:42Külföld

Joe Biden, az Egyesült Államok következő elnöke úgy fogalmazott Donald Trump kapcsán, hogy ő úgy fog bevonulni a történelemkönyvekben, mint a „legfelelőtlenebb elnök, aki valaha hivatalban volt”

3 kapcsolódó hír

Putyin: Nem hátsó szándékból nem gratuláltam Bidennek

24.hu
-
 20.11.22 15:54Külföld

Tisztelettel viszonyulunk mindenkihez: Trump hivatalban lévő elnökhöz és a poszt jelöltjéhez, Biden úrhoz. Ezért itt számunkra nincsen semmilyen probléma – mondta Putyin, aki azon pár vezető közé tartozik, akik még nem gratuláltak Joe Bidennek.

A Twitter kicsavarja Trump kezéből a fiókját

Napi.hu
-
 20.11.21 21:18Infotech

A Twitter és a Facebook január 20-án átadja a @POTUS-fiókok ellenőrzését a Biden-adminisztrációnak - közölte két közösségi médiás cég szombaton. A President of the United States nevű felhasználókat jelenleg Donald Trump elnök a saját személyes fiókjainak újraposztolására használja.

Hamarosan megkapja Joe Biden az elnöki Twitter-fiókot, még akkor is, ha Trump ellenkezik

Androgeek
-
 20.11.21 15:30Infotech

A Twitter átadja a @POTUS-fiókot Joe Biden megválasztott amerikai elnöknek, amikor esküt tesz az avatási napon, ahogyan az kiderült a cég friss nyilatkozatából - a POTUS ugyebár a President of the United States rövidítése. A Twitter akkor is átutalja a fiókot Bidennek, ha Donald Trump elnök nem fogadja el a végítéletet, ami