Megválasztották az idei év legokosabb városát

Tavaly Stockholm részesült az elismerésben, most a világ második legnagyobb városa, a 24 millió lakosú Sanghaj. Sanghajt választották idén a világ „legokosabb" városának az Okosváros Expo Világkongresszuson (Smart City Expo World Congress, SCEWC). Így első alkalommal ítélték az elismerést kínai városnak – adta hírül az MTI.

12 kapcsolódó hír

Sanghajt választották idén a világ "legokosabb" városának

Startlap Utazás
-
 20.11.19 13:36Utazás

Első alkalommal ítélték az elismerést kínai városnak.

Egy kínai metropolisz lett az év okos városa 2020-ban

Sanghajt választották idén a világ „legokosabb” városának az Okosváros Expo Világkongresszuson (Smart City Expo World Congress, SCEWC).

Sanghaj lett a világ legokosabb városa

VG
-
 20.11.19 15:10Gazdaság

A díjjal a sokszínűséget, a társadalmi befogadást és egyenlőséget, a biztonságot és az együttműködést szeretnék ösztönözni.

Sanghaj lett az év okosvárosa

Androgeek
-
 20.11.20 08:00Tudomány

Idén is kiosztotta a Smart City Expo World Congress (SCEWC) a világ legokosabb városának járó díjat, melyet Stockholm után idén első alkalommal egy kínai város, konkrétan Sanghaj kapott meg, aminek természetesen megvan a maga oka. A kérdés

Sanghaj lett a világ „legokosabb” városa idén

OrientPress
-
 20.11.19 13:00Külföld

Sanghajt választották idén a világ „legokosabb” városának az Okosváros Expo Világkongresszuson (Smart City Expo World Congress, Scewc), amelyen ezzel első alkalommal ítélték az elismerést kínai városnak – adta hírül a China Daily internetes kiadásában csütörtökön.

Sanghajt választották idén a világ „legokosabb” városának

KamaraOnline
-
 20.11.20 11:07Gazdaság

Sanghajt választották idén a világ „legokosabb" városának az Okosváros Expo Világkongresszuson (Smart City Expo World Congress, SCEWC), amelyen ezzel első alkalommal ítélték az elismerést kínai városnak - adta hírül a China Daily internetes kiadásában.

Sanghajt választották idén a világ “legokosabb” városának

Trademagazin
-
 20.11.20 10:03Gazdaság

Sanghajt választották idén a világ “legokosabb” városának az Okosváros Expo Világkongresszuson (Smart City Expo World Congress, Scewc), amelyen ezzel első alkalommal ítélték az elismerést kínai városnak – adta hírül a

Sanghaj masszív 5G-hálózattal rendelkezik: idén a világ „legokosabb” városának választották

Mandiner
-
 20.11.20 09:54Külföld

Sanghajt választották idén a világ „legokosabb” városának az Okosváros Expo Világkongresszuson (Smart City Expo World Congress, Scewc), amelyen ezzel első alkalommal ítélték az elismerést kínai városnak – adta hírül a China Daily internetes kiadásában csütörtökön.

Sanghaj lett a világ “legokosabb” városa

SzeretünkUtazni
-
 20.11.19 15:48Utazás

Sanghajt választották idén a világ "legokosabb" városának az Okosváros Expo Világkongresszuson (Smart City Expo World Congress, SCEWC), amelyen ezzel első alkalommal ítélték az elismerést kínai városnak - adta hírül a China Daily internetes kiadásában csütörtökön.

Sanghaj a világ legokosabb városa

Turizmus Online
-
 20.11.19 15:19Utazás

Ezzel első alkalommal ítélték az elismerést kínai városnak.

Sanghaj lett idén a legokosabb város

Alon
-
 20.11.19 15:01Megyei

Tavaly Stockholm részesült az elismerésben.

Sanghajt választották idén a világ "legokosabb" városának

Parameter
-
 20.11.19 12:57Határtalan

A Sanghajnak szerdán odaítélt díjjal a sokszínűséget, a társadalmi befogadást és egyenlőséget, a biztonságot és az együttműködést szeretnék ösztönözni. Tavaly Stockholm részesült az elismerésben. Az Okosváros Expo Világkongresszust minden novemberben Barcelonában rendezik meg, ám idén a koronavírus-világjárvány miatt Barcelona…