Döbbenet: 28 milliót csalt ki orvosi gumikesztyűkért egy veszprémi férfi

Blikk
-
 20.11.19 17:15Baleset-bűnügy

Társával együtt 10 millió darab orvosi vizsgálatokhoz is használatos gumikesztyű szállításának ígéretével, közel 30 millió forinttal károsított meg egy céget az a férfi, akinek letartóztatására ma tett indítványt a Veszprémi Járási Ügyészség.

8 kapcsolódó hír

Letartóztatták a gumikesztyűkkel csaló férfit

Propeller
-
 20.11.19 17:23Baleset-bűnügy

Nem végleges végzésével letartóztatta a bíróság azt a férfit, aki korábban már letartóztatott társával tízmillió darab gumikesztyű szállításának ígéretével közel harmincmillió forinttal károsított meg egy céget – közölte a Veszprém Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-vel. Azt írták: a már többször büntetett 47 éves férfi, aki a legutóbbi, csalás

Több tízmilliót csalt ki szájmaszkokat és gumikesztyűket ígérve egy tamási férfi

Ripost
-
 20.11.20 08:57Baleset-bűnügy

Elsősorban építkezésekre hivatkozva csalt ki pénzt. Később két társával együtt védőeszközök szállítását ígérve vett fel előleget.

Operatív törzs: maszkokkal csalókat fogtak el

A tamási, illetve veszprémi lakosok tavasz óta maszkokat, gumikesztyűket és egyéni védőeszközöket kínáltak eladásra, és a vételár egy részét előre kérték. A sértettek mintegy 10 millió forintot utaltak át a három elkövetőnek, akik azonban csak a megrendelt termékek kis részét szállították le. A rendőrök mindhárom férfit elfogták és jelentős értékre

Maszkokkal, védőeszközökkel próbált csalni két veszprémi és egy tamási férfi

Veol
-
 20.11.20 16:00Baleset-bűnügy

Három férfit maszkokkal elkövetett sokmilliós csalás gyanújával fogtak el a rendőrök – mondta el Kiss Róbert alezredes,

Letartóztatták a gumikesztyűkkel csaló férfit

ma.hu
-
 20.11.19 18:47Baleset-bűnügy

Egy bejegyzés előtt álló veszprémi cég képviselőjeként összesen 317,5 millió forint értékben tízmillió orvosi gumikesztyű szállítására kötött szerződést egy budapesti gazdasági társasággal.

Bűnügyi őrizetben a tamási csaló

Építkezésekre hivatkozva csalt ki pénzt egy 45 éves tamási férfi, majd később két társával együtt szájmaszkok és gumikesztyűk szállítását ígérve vett fel több tízmillió forint előleget. A balatonfüredi nyomozók elfogták az elkövetőket.

Rendőrkézen a csalók

Police
-
 20.11.19 17:41Baleset-bűnügy

Rendőrkézen a csalók Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 19., cs - 17:41 Építkezésekre hivatkozva csalt ki pénzt egy 45 éves tamási férfi, majd később két társával együtt szájmaszkok és gumikesztyűk szállítását ígérve vett fel több tízmillió forint előleget. A balatonfüredi nyomozók elfogták az elkövetőket.

Letartóztatták a gumikesztyűkkel csaló férfit

 Azt írták: a már többször büntetett 47 éves férfi, aki a legutóbbi, csalás miatt kiszabott börtönbüntetéséből augusztusban szabadult, október elején a társával együtt egy bejegyzés előtt álló veszprémi cég képviselőjeként összesen 317,5 millió forint értékben tízmillió orvosi gumikesztyű szállítására kötött szerződést egy budapesti gazdasági…