Mintegy 12 millió adag vakcinát kötött le Magyarország

Demokrata
-
 20.11.19 12:00Belföld

A kormány legfontosabb felelőssége, hogy ha van orvosilag ellenőrzött, hatásos vakcina, akkor azt a lehető leghamarabb beszerezzék.

23 kapcsolódó hír

Gulyás: a szociális intézményekkel kezdődik a rendszeres tesztelés péntektől

Növekedés
-
 20.11.19 14:39Gazdaság

Pénteken veszi kezdetét az országos rendszeres koronavírus-tesztelés, elsőként a szociális intézményekben - jelentette be csütörtöki online sajtótájékoztatóján a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Megjelent a kormányrendelet – így indul az országos tesztelés

Privátbankár
-
 20.11.19 17:51Gazdaság

Elsőnek a szociális intézményekben dolgozókat fogják koronavírusra letesztelni.  

Kijött a kormányrendelet - így indul az országos koronavírus-tesztelés

MFor
-
 20.11.19 17:57Gazdaság

Elsőnek a szociális intézményekben dolgozókat fogják letesztelni.

Pénteken indul az országos rendszeres koronavírus-tesztelés

vasárnap.hu
-
 20.11.19 14:27Egészség

A miniszter közölte: a tesztelés jövő hétfőtől az iskolákban, óvodákban, bölcsődékben és az egészségügyi intézményekben is megkezdődik. Mint elmondta, az egészségügyi...

Gulyás elmondta, mi kell ahhoz, hogy karácsony előtt lazítás legyen

röviden.hu
-
 20.11.19 15:09Belföld

Holnap kezdődik az országos rendszeres koronavírus-tesztelés, elsőként a szociális intézményekben.

Több mint 12 millió adag vakcinát kötött le Magyarország

HáziPatika
-
 20.11.19 11:29Egészség

Folyamatosak a tárgyalások az új típusú koronavírus elleni vakcinával kapcsolatban. Az Európai Unió (EU) közösen is kötött szerződéseket, de Magyarország próbál amerikaiakkal, izraeliekkel, kínaiakkal és oroszokkal is tárgyalni ezzel

Orbán szerint semmi jele, hogy lassulna a járvány

Propeller
-
 20.11.20 08:12Belföld

12 millió nyugati vakcinát kötött le a kormány, de folynak a tárgyalások, az oroszokkal, kínaiakkal és izraeliekkel is. Megtartotta szokásos péntek reggeli rádióbeszédét a kormányfő, aki ezúttal már a napi esetszámokat is bemondta – miután Kósa Lajos kora reggel véletlenül kiposztolta azokat a Facebookra.  Orbán Viktor megérkezik a…

Kormányinfó: 12 millió adag koronavírus elleni oltóanyagot kötött le Magyarország

A koronavírus-elleni vakcinákról     Gulyás Gergely tájékoztatott arról, hogy mintegy 12 millió adag koronavírus elleni oltóanyagot kötött le Magyarország. Kiemelte: a kormány legfontosabb felelőssége, hogy ha van orvosilag ellenőrzött, hatásos vakcina, akkor azt a lehető leghamarabb beszerezzék, ezért mindenkivel tárgyalnak, aki ilyen…

Tesztelik a szociális intézmények és az iskolák dolgozóit, 12 millió vakcinát kötöttünk le eddig

Szabad Európa
-
 20.11.19 12:33Belföld

A tesztelést holnap kezdik a szociális intézmények dolgozóin, hétfőtől pedig az oktatási intézményekben dolgozóknál is elkezdik - mondta a kormányinfón Gulyás Gergely.

Országos akció: tesztelik a pedagógusokat és az egészségügyi dolgozókat

Nyíregyháza
-
 20.11.20 08:58Belföld

Indul a szociális és egészségügyi dolgozók, valamint a pedagógusok rendszeres tesztelése. Először a szociális intézmények munkatársait tesztelik, hétfőtől pedig már az iskolákban folytatódik az akció. A tesztelést orvostanhallgatók végzik, kétezren vesznek részt a munkában. Összesen 191 ezer embert tesztelnek le – közölte az M1 Híradója.

Így csinálják a tanárok tesztelését - ezer csapat fogja végezni, a hallgatók pénzt és kreditet kapnak

Blikk
-
 20.11.19 14:30Belföld

Pénteken veszi kezdetét az országos rendszeres koronavírus-tesztelés, elsőként a szociális intézményekben - jelentette be a csütörtöki kormányinfón a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Egységenként 2-2 hallgató fogja segíteni a tanárok tesztelését, kredit is jár érte

Eduline
-
 20.11.20 10:18Karrier

Hétfőtől az orvosi és egészségügyi képzésben részt vevő hallgatók gyakorlati tevékenységként vehetnek részt a tanárok és bölcsődei dolgozók országos gyorstesztelésében és a klinikáknál, kórházaknál végzett betegellátási tevékenységben. A munkájukat pénzben és kreditekben is díjazzák.

Ingyenes és önkéntes lesz a vakcina Magyarországon

Klubrádió
-
 20.11.19 15:27Vélemény

Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón beszélt többek közt arról, hogy a korlátozások hatásait csak a jövő héten értékelik, ahhoz pedig, hogy karácsonykor bizonyos lazításokat tegyenek, nagyon jó számok kellenek. A majdani vakcináról azt is elmondta, hogy önkéntes és ingyenes lesz.

Gulyás: mintegy 12 millió adag vakcinát kötött le Magyarország

ma.hu
-
 20.11.19 12:07Belföld

A kormány legfontosabb felelőssége, hogy ha van orvosilag ellenőrzött, hatásos vakcina, akkor azt a lehető leghamarabb beszerezzék.

Gulyás Gergely: pénteken indul az országos rendszeres tesztelés

Hírklikk
-
 20.11.19 12:00Belföld

Pénteken veszi kezdetét az országos rendszeres koronavírus-tesztelés, elsőként a szociális intézményekben – jelentette be csütörtöki online sajtótájékoztatóján a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Gulyás Gergely: Eddig 12 millió oltóanyagot kötött le Magyarország

Magyar Hírlap
-
 20.11.19 11:08Belföld

Kezdődik a tesztelés a szociális intézményekben, majd az óvodákban, iskolákban is - Soros György és az ellenzék közösen támadt az országra.

Gulyás Gergely: Jövő héten várható döntés a korlátozások meghosszabbításáról

Mandiner
-
 20.11.19 10:56Belföld

Pénteken a szociális intézményekben, majd hétfőtől az óvodákban és az iskolákban és a kórházakban indul majd a tesztelés – jelentette be a miniszter.

A Moderna figyelmezteti az Eu-t: ha nem kötnek gyorsan szerződést, nem jut koronavírus elleni vakcina

Indirekt
-
 20.11.19 19:00Színes

Óva inti az európaiakat a vásárlást megelőző tárgyalások elhúzódásától a Moderna amerikai biotechnológiai vállalat vezérigazgatója. Sok oltásra lesz szükség a globális kereslet kielégítése érdekében – mondta az amerikai gyógyszergyártó elnöke. A vállalat irányítója szerint a koronavírus elleni védőoltás vásárlásáról szóló tárgyalások…

Itt a rendelet az országos tesztelésről

Nyugat
-
 20.11.19 17:25Egészség

Elsőnek a szociális intézményekben dolgozókat fogják koronavírusra letesztelni.

Koronavírus: pénteken indul az országos tesztelés!

Ittlakunk
-
 20.11.19 16:07Budapest 01. ker

A kormány a múlt heti ülésén döntött arról, hogy az egészségügyi, szociális és nevelési intézményekben dolgozók számára koronavírus-tesztelést rendel el. A tesztelésen való részvétel önkéntes, arra senkit nem lehet kötelezni.A tesztelés jövő hétfőtől az iskolákban, óvodákban, bölcsődékben és az egészségügyi intézményekben is megkezdődik.Az…

Gulyás: Pénteken indul a szociális dolgozók tesztelése

Népszava
-
 20.11.19 12:10Belföld

Jövő szerdán mérlegeli majd a kabinet, hogy szükség van-e újabb járványügyi szigorításokra.

191 ezer embert tesztelnek jövő héten, 12 millió oltóanyagot már lekötött Magyarország

Pécs Aktuál
-
 20.11.19 11:06Belföld

Vakcina: amerikai, izraeli, kínai és orosz vakcina is érkezhet Lehető leghamarabb, orvosilag hatásos vakcina az, amit beszereznek. Ezért tárgyalnak mindenkivel, aki ilyen vakcinát Magyarország számára biztosítani tud - mondta Gulyás Gergely. Már kötöttek le vakcinákat - 12 millió adagot Oxfordban kifejlesztendő vakcinából…

Gulyás Gergely: Jövő héten döntünk, kellenek-e további korlátozások

Magyar Hang
-
 20.11.19 10:48Belföld

A miniszter arról még nem tudott semmit sem mondani, hogy karácsonykor milyen feltételek lesznek. A kormány eddig 36 milliárdért rendelt oltóanyagokat. A miniszter sorosozott is egy kicsit, a kormány visszatért kedvenc témájához.