Orbán csicskája kivégezné a köztársaságpárti városokat

Ez a lényeg
-
 20.11.18 07:33Vélemény

Parragh László javaslata két évre elengedné az iparűzési adót. Sok nagyváros ezt biztosan nem élné túl. Dehát pont ez tűnik a Fidesz céljának.

6 kapcsolódó hír

Székesfehérvár polgármestere: óriási károkat okozna a hipa felfüggesztése

Adó
-
 20.11.17 17:17Gazdaság

Cser-Palkovics András, Székesfehérvár fideszes polgármestere közösségi oldalán reagált Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökének javaslatára.

Orbán és Parragh: jó rendőr, rossz rendőr?

Hírklikk
-
 20.11.18 14:30Belföld

Lehet, hogy csupán színjátékot látunk, és mégsem úgy lesz minden, ahogyan azt Parragh László Orbán Viktornak tanácsolta. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke, aki civilben a miniszterelnök gazdasági tanácsadója, ugyanis azt javasolta Orbánnak, hogy a járványhelyzetre való tekintettel, két évre függesszék fel a helyi iparűzési…

Porcelánbolti elefánthoz hasonlítja Parragh Lászlót Székesfehérvár fideszes polgármestere

Pesti Hírlap
-
 20.11.17 19:54Vélemény

“Csengjen ismerősen a mondás: “ne tetézd, ne tetézd!” Mint arról korábban beszámoltunk, Parragh László a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, a járványra hivatkozva két évre eltöröltetné a helyi iparűzési adót. Javasolják emellett a kormánynak a további, önkormányzati hatáskörbe tartozó adónemek mértékének befagyasztását, idetartozik…

Az iparűzési adót elengedné, a többi önkormányzati adót befagyasztaná az MKIK

Haszon.hu
-
 20.11.17 11:44Gazdaság

Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a Magyar Nemzetnek azt mondta, a javaslat értelmében a könnyítés a teljes kis- és középvállalkozói szektorra érvényes lenne 2020-ra és 2021-re egyaránt.

Valami nagy játszma kezdődik – Tényleg ki akarja nyírni az önkormányzatiságot a kormány

Nyugat
-
 20.11.17 10:13Gazdaság

Nemcsak felfüggesztené, hanem elengedné az iparűzési adót – és ezzel együtt gyakorlatilag megszüntetné a városok önálló gazdálkodását – Parragh László, aki minden bizonnyal Orbán Viktor magyar hangja.

Az iparűzési adó csökkentése mellett, újabb adók mérséklését javasolja az iparkamara

Index
-
 20.11.17 08:09Belföld

Parragh László szerint a vállalkozások mintegy 97 százaléka kapna a tervezetükkel komoly segítséget a járvány okozta károk mérséklésére.