Suárez is elkapta a koronavírust, nem játszhat a brazilok elleni vb-selejtezőn

Eurosport
-
 20.11.16 22:35Foci

Az uruguayi válogatott egyik kapusa, valamint a szakmai stáb egyik tagja is pozitív eredményt produkált.

7 kapcsolódó hír

Uruguay: Suárez koronavírusos, nem játszhat a Barca ellen

NSO
-
 20.11.16 22:56Foci

Az Uruguayi Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint Luis Suáreznek, Rodrigo Munoznak és a szakmai stáb egyik tagjának, Matías Faralnak is pozitív lett a koronavírustesztje.

Megint karanténban

Feol
-
 20.11.17 20:02Sport

A Boglári Akadémia-Szise női Nb I-es csapatának legutóbbi tesztelése több játékosnál is pozitív eredménnyel zárult, a keret, valamint a szakmai stáb tagjai hatósági házi karanténba kerültek, mely a héten jár le.

Luis Suárez koronavírusos, nem játszhat a Barcelona ellen

Index
-
 20.11.17 09:26Foci

További két uruguayi válogatott játékos is megfertőződött.

Koronavírusos Luis Suárez

Népszava
-
 20.11.16 21:57Sport

Az uruguayi válogatott egyik kapusa, Rodrigo Munoz, valamint a szakmai stáb egyik tagja is pozitív eredményt produkált a legutóbbi tesztelésen.

Luis Suárez koronavírusos

Pesti Hírlap
-
 20.11.17 07:45Külföld

Nem marad el az Uruguay–Brazília selejtező, de Suárez nem fog pályára lépni. Kihagyja a soron következő, Brazília elleni selejtezőmérkőzést Luis Suárez, ugyanis elkapta a koronavírust. Rajta kívül az uruguayi válogatott egyik kapusa, Rodrigo Munoz, valamint a szakmai stáb egyik tagja is pozitívra tesztelt. Az uruguayi szövetség közleménye szerint…

Luis Suárez is elkapta a koronavírust

Beol
-
 20.11.16 22:19Sport

Az Atlético Madrid támadójátékosán kívül a szakmai stáb egyik tagja is pozitív eredményt produkált a legutóbbi tesztelésen.

Luis Suárez koronavírusos

Parameter
-
 20.11.17 08:13Határtalan

Az Atlético Madrid támadójátékosán kívül az uruguayi válogatott egyik kapusa, Rodrigo Munoz, valamint a szakmai stáb egyik tagja is pozitív eredményt produkált a legutóbbi tesztelésen. Az uruguayi szövetség hétfői közleménye szerint mindhárman jól vannak. Suárez és Munoz mellett a kapus Martin Silva, a hátvéd Sebastian Coates és Matias…