A Sopron nagyon biztosan győzött a ZTE NKK ellen

Zaol
-
 20.11.16 19:40Sport

Az NB I. A-csoportos női kosárlabda-bajnokságban hétfő este a ZTE NKK együttesének a bajnoki címvédő Sopron volt az ellenfele. Ez volt az a találkozó, amely a mérkőzés előtt eldőlt: magabiztosan nyert a hosszú idő után újra pályára lépő Sopron.

4 kapcsolódó hír

A Gyenesdiás hazai pályán, a Semjénháza idegenben nyert

Zaol
-
 20.11.15 20:00Sport

A hét végén a 14. fordulóval folytatódtak a megyei labda­rúgó I. osztály küzdelmei. A koronavírus-járvány miatti korlátozásokkal kapcsolatban meghozott szabályok szerint a csapatok egyoldalúan kérhették mérkőzésük elhalasztását, így az I. osztályban végül mindössze két találkozóra került sor.

A bajnok lesz a ZTE NKK vendége hétfőn

Zaol
-
 20.11.15 18:53Sport

A női kosárlabda NB I A csoportban egy korábbról elhalasztott mérkőzést pótolnak hétfőn 18 órától Zalaegerszegen.

Elmarad a gyarmatiak szerdai bajnokija

Beol
-
 20.11.17 09:41Sport

Sikerült elhalasztania szerdai bajnokiját a Füzesgyarmati SK csapatának, amely ezen a napon pótolta volna a Putnokkal szemben elmaradó hazai találkozóját.

Hétfőn este Zte Nkk – Sopron Basket bajnoki mérkőzés

Wbasket
-
 20.11.16 14:29Kosárlabda

A válogatott szünet után már hétfőn folytatódik a magyar bajnokság. 18 órától a ZTE NKK látja vendégül a Sopron Basket együttesét.  A 7. fordulóból elhalasztott találkozót pótolják a csapatok. A klubok felvezető videói ITT tekinthetőek meg. A ZTE a válogatott megszakítás előtt az utolsó bajnoki találkozót vívta november 4-én, akkor hazai pályán a…