Ingyenes internet középiskolásoknak az online oktatáshoz

IT Business
-
 20.11.15 12:06Infotech

A kormányzat bejelentése alapján a középfokú oktatásban digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanító pedagógusok ingyenes vezetékes internetszolgáltatásban részesülnek 30 napra.

8 kapcsolódó hír

Orbán Viktor ingyenes internetet jelentett be a digitális oktatáshoz, a szolgáltatók már felkészültek

Portfolio
-
 20.11.14 20:05Gazdaság

Orbán Viktor ma jelentette be, hogy azoknak a középiskolásoknak, akik a digitális oktatás miatt nem tantermi oktatásban vesznek részt, ingyenes lesz az internetszolgáltatás 30 napra, az erről szóló kormányrendeletet már alá is írta. A Magyar Telekom és a Vodafone is felkészült az ingyenes internetre.

Hol és mikor lehet igénybe venni az ingyenes internetet?

ProfitLine
-
 20.11.15 08:00Gazdaság

Az ingyenes internetre jogosult Telekom-ügyfelek a cég honlapján, a Flip-ügyfelek a Flip honlapján jelezhetik igényüket a 30 napos ingyenes internet-szolgáltatásra november 18. és 27. között - hívta fel a figyelmet szombati közleményében a Magyar Telekom.

Nem sokkal azután, hogy Orbán Viktor bejelentette az ingyenes internetet, máris reagált a Telekom – Itt vannak a részl…

Blikk
-
 20.11.14 16:44Belföld

A magyar szolgáltatók közül a Telekom reagált elsőnek a nemrégiben bevezetett rendeletre, csupán egy számlára és egy oktatási jogviszonyt igazoló azonosítóra van szüksége annak, aki szeretné igénybe venni az ingyenes internetet.

Kiterjesztik az ingyenes internetet Tihanyban

hírbalaton
-
 20.11.15 13:17Belföld

A kormányzat bejelentése alapján a középfokú oktatásban digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanító pedagógusok ingyenes vezetékes internetszolgáltatásban részesülnek 30 napra. A kormányrendeleten felül szeretnénk minden olyan tihanyi lakosnak ezt a lehetőséget…

Felkészült az ingyenes internetre a Telekom és a Vodafone

Magyar Hang
-
 20.11.14 19:19Belföld

Orbán Viktor bejelentette, a szolgáltatók már léptek is.

Te is jogosult vagy az ingyen internetre? Így tudod jelezni!

Nuus
-
 20.11.15 10:19Belföld

Az ingyenes internetre jogosult Telekom-ügyfelek a cég honlapján, a Flip-ügyfelek a Flip honlapján jelezhetik igényüket a szolgáltatásra.

Mutatjuk, hogyan lehet igénybe venni az ingyen internetet (frissítve)

fmc
-
 20.11.15 07:28Megyei

A Telekom már közölte, hogyan tudják igénybe venni a digitális oktatásban résztvevő diákok és pedagógusok az egy hónapra járó ingyen internetet. A Vodafone hétfőre ígért pontos tájékoztatást.