„Az én autómmal öltek meg két embert!” – Egy mozgássérült férfi kocsiját lopta el a tini, aki halálo…

Blikk
-
 20.11.14 03:50Baleset-bűnügy

Egy mozgássérült embertől lopta O. Roland (17) azt az autót, amivel kioltotta két ember életét a 21-es út salgótarjáni szakaszán. Az aszódi javítóintézetből hónapok óta szökésben lévő fiatal ittasan, jogosítvány nélkül vezette a Honda Civicet.

4 kapcsolódó hír

Kijárási tilalom idején, jogosítvány nélkül, ittasan

Ittlakunk
-
 20.11.13 14:55Budapest 07. ker

A kijárási tilalom idején ittasan, jogosítvány nélkül autózó fiatalt állítottak elő a budapesti rendőrök, írta meg a police.hu.A VII. kerületi járőrök november 12-én éjszaka állítottak meg egy autót. A kocsit vezető 21 éves fiúnak nem volt érvényes jogosítványa, és viselkedése alapján felmerült, hogy alkoholt fogyasztott. Az intézkedés közben egyre

Nem volt szívbajos: a kijárási tilalom alatt részegen, jogsi nélkül autókázott Budapesten

Ripost
-
 20.11.13 14:30Baleset-bűnügy

A kijárási tilalom idején ittasan, jogosítvány nélkül autózó fiatalt állítottak elő a budapesti rendőrök.

Halmozta

Police
-
 20.11.13 11:28Baleset-bűnügy

Halmozta Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 11. 13., p - 11:28 A kijárási tilalom idején ittasan, jogosítvány nélkül autózó fiatalt állítottak elő a budapesti rendőrök.

Horrorbaleset Salgótarjánnál: Azóta sírok, amitóta megtudtam, az én autómmal öltek meg két embert

Igazi ámokfutást rendezett csütörtökön a mindössze 17 éves O. Roland, akit már hónapok óta körözött a rendőrség. A fiatal ellopott egy autót, majd azzal hullarészegen, jogsi nélkül hajtott neki egy köztiszteletben álló nyugdíjas házaspár kocsijának. Az idős emberek a helyszínen szörnyethaltak.