Eb-pótselejtező: Fantasztikus fordítás és továbbjutás

HírTV
-
 20.11.13 18:15Sport

A magyar labdarúgó-válogatott huszáros hajrával megfordította az Izland elleni, európa-bajnoki pótselejtezőt, és 2–1-es sikerével kiharcolta a kontinens-tornán való részvételt.

26 kapcsolódó hír

Gera Zoltán is a válogatott szakmai stábjának tagja lesz ma este

888.hu
-
 20.11.12 17:45Sport

Gera Zoltán, az U21-es válogatott szövetségi edzője is tagja lesz ma este a magyar együttes Marco Rossi szövetségi kapitányt nélkülöző szakmai stábjának az Izland elleni Európa-bajnoki pótselejtezőn.

„Ilyen pillanatokért kezdtünk el futballozni”

888.hu
-
 20.11.13 19:30Sport

Hajnalig ünnepelte az Európa-bajnoki részvétel kiharcolását a magyar labdarúgó-válogatott a telki edzőközpontban, miután csütörtök este a hajrában fordítva 2-1-re legyőzte az izlandi csapatot a pótselejtező döntőjében.

Magyarország hőse, Szoboszlai Dominik máris a spanyol címlapokon – Sztárcsapatok vinnék, a Real is figyeli álomgólja…

Blikk
-
 20.11.13 10:22Foci

Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott győztes gólját szerző középpályásunk kirobbanó formában futballozik hetek óta. Nem is csoda, hogy újabb fantasztikus gólja után egyre több nyugat-európai sztárklub noteszába kerül be a neve.

Szalai Ádám sokmillió magyarnak üzent: Ne csak a rossz dolgokra emlékezzenek

Ripost
-
 20.11.13 05:10Sport

A magyar válogatott 2-1-re győzte le Izlandot a labdarúgó Eb-pótselejtezőjében.

„A félidőben mindenki üvöltött, hogy meg tudjuk fordítani”

Player
-
 20.11.13 09:06Sport

Szoboszlai Dominik szerint a válogatottban tartás volt a bekapott gól után, és azt is elmondta a fiatal középpályás, hogy mit érzett miután berúgta Izland ellen az Eb-t érő gólt.

Kapitány, kapitányom: így ünnepelte a karanténban Marco Rossi a kijutást

Infostart
-
 20.11.13 08:08Sport

A magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya nem sokkal az Izland elleni Eb-pótselejtező előtt került koronavírus-fertőzés miatt karanténban. Egy barátja fiának ajánlotta a győzelmet.

Gulácsi: "80 percen keresztül csaknem megőrültem, meg kell köszönnöm a fiúknak a győzelmet" 

Startlap
-
 20.11.13 09:29Sport

Gulácsi Péter szerint a magyar labdarúgó-válogatott megérdemelte az Eb-részvételt érő győzelmet Izland ellen a csütörtöki pótselejtezőn.

Szoboszlai Dominik: Miután láttam, hogy a labda a kapuba vágódott, azt sem tudtam mit csináljak

Origo
-
 20.11.13 00:20Foci

Az Izland elleni diadal győztes gólját szerző támadó nem érzi magát a csapat hősének.

Kalmár Zsolt: "Ez karrierem legnagyobb sikere"

Parameter
-
 20.11.13 13:56Határtalan

„Ez a karrierem legnagyobb sikere! Nagyon örülök, hogy kint vagyunk az Eb-n, óriásit küzdött és játszott a csapat. Az első 10 percet leszámítva végig uraltuk a mérkőzést és megérdemelten vagyunk ott. Azt gondolom, hogy a jobbik csapat jutott tovább” – nyilatkozta a DAC honlapjának a csütörtök esti Magyarország-Izland (2:1)…

Válogatott: osztályozza az Izland elleni teljesítményt!

NSO
-
 20.11.12 23:53Foci

Mint beszámoltunk róla, a magyar labdarúgó-válogatott huszáros hajrával megfordította az Izland elleni Eb-pótselejtezőt, és 2–1-es sikerével kiharcolta a kontinenstornán való részvételt. Osztályozza a magyar válogatott játékosainak teljesítményét!

„Még fel sem tudom fogni, hogy megnyertük a mérkőzést és ott vagyunk az Eb-n”

Népszava
-
 20.11.13 18:48Sport

A magyar labdarúgó-válogatott az utolsó öt percben szerzett két góllal nyert 2-1-re Izland ellen a pótselejtezőn és kijutott a kontinenstornára.

Szoboszlai gólja az Eb mellett madridi szerződést is érhet

Magyar Nemzet
-
 20.11.13 11:06Sport

Az AS nevű spanyol sportlap címlapján számolt be Szoboszlai Dominik és a magyar csapat sikeréről.

Szoboszlai: Lehet, én lettem a hős, de ezt nem egyedül értem el

Magyar Hírlap
-
 20.11.13 06:50Sport

A győztes gólt szerző középpályás szerint társai és az egész csapat nélkül nem jöhetett volna össze a siker - Botka: Azt éreztem, hogy ezt most meg kell nyernünk az egész országért.

„A többiek nélkül nem lehettem volna hős” – vastaps fogadta Szoboszlait

NSO
-
 20.11.13 06:16Foci

A magyar labdarúgó-válogatott huszáros hajrával megfordította az Izland elleni Eb-pótselejtezőt, és 2–1-es sikerével kiharcolta a kontinenstornán való részvételt. A találkozó utáni sajtótájékoztatón természetesen vastaps fogadta a győztes gólt szerző Szoboszlai Dominikot. Nézze meg az NSO Tv videójában!

Sporttörténelmet írt a válogatott

hirado.hu
-
 20.11.13 21:16Sport

Kiharcolta a magyar labdarúgó-válogatott a kontinenstornán való részvételt a tegnapi, Izland elleni győzelmével.

Magyar–izlandi: Gondoltam, 20 méterről csak ellövöm az utolsó percben

NSO
-
 20.11.12 23:04Foci

A magyar labdarúgó-válogatott huszáros hajrával megfordította az Izland elleni Eb-pótselejtezőt, és 2–1-es sikerével kiharcolta a kontinenstornán való részvételt. A győztes gólt szerző Szoboszlai Dominik boldogan értékelt a lefújás után a találkozót közvetítő M4 Sportnak.

Magyar-izlandi - Rekordnézettség az M4 Sporton

ma.hu
-
 20.11.13 18:34Sport

Az év legnézettebb válogatott összecsapása lett az M4 Sporton a Magyarország-Izland pótselejtező, amelyen 2-1-es győzelmével a magyar válogatott kiharcolta az Európa-bajnoki szereplés jogát.

Magyar-izlandi – Szalai Attila: ilyen pillanatokért kezdtünk el futballozni

Körkép
-
 20.11.13 20:15Sport

Hajnalig ünnepelte az Európa-bajnoki részvétel kiharcolását a magyar labdarúgó-válogatott a telki edzőközpontban, miután csütörtök este a hajrában fordítva 2-1-re legyőzte az izlandi csapatot a pótselejtező döntőjében.   “Én elég hamar elmentem aludni, de a zenét sokáig hallottam még. Ilyen pillanatokért kezdtünk el futballozni” – mondta a…

Szalai Attila: ilyen pillanatokért kezdtünk el futballozni

Sportkatlan
-
 20.11.13 19:02Foci

Hajnalig ünnepelte az Európa-bajnoki részvétel kiharcolását a magyar labdarúgó-válogatott a telki edzőközpontban, miután csütörtök este a hajrában fordítva 2-1-re legyőzte az izlandi csapatot a pótselejtező döntőjében.     “Én elég hamar elmentem aludni, de a zenét sokáig hallottam még. Ilyen pillanatokért kezdtünk el futballozni” – mondta a…

Magyar-izlandi: Rossi megható üzenete, így még nem láttad ünnepelni a játékosokat és a kapitányt - videók, fotók

Csakfoci
-
 20.11.13 08:56Foci

A drámai hajrával megfordított Magyarország-Izland (2-1) Eb-pótselejtezőt követően összeszedtük, miket posztoltak a nagyszerű győzelemről a magyar válogatott játékosai, stábtagjai a közösségi oldalaikon.

Magyar–izlandi: Ezeket a körülményeket nem kívánom senkinek – Szalai Ádám

NSO
-
 20.11.12 23:57Foci

A magyar labdarúgó-válogatott huszáros hajrával megfordította az Izland elleni Eb-pótselejtezőt, és 2–1-es sikerével kiharcolta a kontinenstornán való részvételt. A lefújás után Szalai Ádám és Loic Nego értékelt a találkozót közvetítő M4 Sportnak.

Magyar–izlandi: így ünnepelte az Eb-re jutást a magyar válogatott

NSO
-
 20.11.12 23:46Foci

A magyar labdarúgó-válogatott huszáros hajrával megfordította az Izland elleni Eb-pótselejtezőt, és 2–1-es sikerével kiharcolta a kontinenstornán való részvételt. Nézze meg videón, hogyan ünnepelt a csapat és a szakmai stáb a lefújás után!

Sikerült: negyedszer is Eb-résztvevő Magyarország!

Index
-
 20.11.12 22:46Foci

Vezetett Izland a szünetben, de a hajrában fordított a válogatott.

Mit beléptünk, bevetődtünk az álmok kapuján: Eb-résztvevő a válogatott!

NSO
-
 20.11.12 20:20Foci

A magyar labdarúgó-válogatott huszáros hajrával megfordította az Izland elleni Eb-pótselejtezőt, és 2–1-es sikerével kiharcolta a kontinenstornán való részvételt.

Sokkal többet érdemel ez a válogatott az értelmetlen orbánozásnál

Azonnali
-
 20.11.13 16:36Vélemény

Aki a magyar labdarúgó-válogatott győzelmekor is csak Orbán Viktorra tud gondolni, önkéntelenül magasztalja fel a miniszterelnököt, az ő sikerének beállítva az Eb-kijutást. Pedig Marco Rossi csapata éppen azt bizonyítja, hogy nem a NER-nek köszönhetően, hanem attól függetlenül lett karakteres és szerethető.

Magyar–izlandi: Életemben nem kaptam ilyen gólt

NSO
-
 20.11.12 23:17Foci

A magyar labdarúgó-válogatott huszáros hajrával megfordította az Izland elleni Eb-pótselejtezőt, és 2–1-es sikerével kiharcolta a kontinenstornán való részvételt. Az első gólnál hibázó Gulácsi Péter a találkozót közvetítő M4 Sportnak kiemelte, mindent figyelembe véve megérdemelten jutott ki a csapat az Európa-bajnokságra.