Koronavírusos a Forma-1-es főnök

Vezess
-
 20.11.12 07:59Forma1

A Williams megbízott csapatfőnöke, Simon Roberts a Török Nagydíj előtt produkált pozitív tesztet, kihagyja az isztambuli hétvégét.

6 kapcsolódó hír

Az ablakból figyeli Telkiben az edzést a koronavírusos Rossi: üzent is a csapatnak

Blikk
-
 20.11.12 09:03Foci

Marco Rossi az egyetlen, akinek pozitív lett a koronavírustesztje; a szövetségi kapitány a közösségi felületén jelentkezett.

Marco Rossi koronavírusos, a kapitányt elkülönítették

MOLcsapat
-
 20.11.11 11:00Foci

Pozitív lett a koronavírustesztje Marco Rossinak, a magyar válogatott szövetségi kapitányának, aki már a második fertőzött a stábban, korábban másodedzője produkált pozitív tesztet.

Koronavírusos a Forma-1-es főnök

Startlap
-
 20.11.12 07:59Forma1

A Williams megbízott csapatfőnöke, Simon Roberts a Török Nagydíj előtt produkált pozitív tesztet, kihagyja az isztambuli hétvégét.

Svédország: a szövetségi kapitány is elkapta a koronavírust

NSO
-
 20.11.11 14:03Foci

A Svéd Labdarúgó-szövetség közlése szerint pozitív lett a koronavírus-tesztje Janne Anderssonnak, a válogatott szövetségi kapitányának. A dánok elleni szerda esti mérkőzést ettől függetlenül megrendezik, mert a kapitány a múlt hét vége óta otthoni izolációban tartózkodik, miután kiderült, hogy az egyik családtagja is elkapta a kórt.

Új tartalékversenyzője lesz a Red Bullnak a Török Nagydíjon

M4 Sport
-
 20.11.12 10:50Forma1

Forma–2-es tehetségük megkapta a szuperlicencet, így szükség esetén mindkét csapatuknál ő a beugró az isztambuli hétvégén.

Siófokon tovább szigorítanak: nem nyithat ki a műjégpálya se

HelloVidék
-
 20.11.11 10:03Utazás

A városvezető azt írta, hogy újabb koronavírusos megbetegedést regisztráltak a siófoki Pöttyös oviban, és a Pillangó oviban is egy dajka elkapta a betegséget. A gondozási központban lakók nem, viszont a személyzet tagjai közül már hárman produkáltak pozitív tesztet. Mellettük a családsegítő szolgálat egy munkatársa is koronavírusos, ő…