Folyik a nyomozás a győri Audi-földek ügyében, gyanúsított még nincs

Az ügyészség kétszer is elutasította a feljelentést, most a Készenléti Rendőrség nyomoz.

12 kapcsolódó hír

Nem jutott el a vádemelésig a Borkai Zsolt ellen tett feljelentés

444.hu
-
 20.11.10 12:20Baleset-bűnügy

Szabó Tímea az Audinak eladott földek miatt jelentette fel a volt polgármestert.

Rendőrökre támadtak egy borsodi család tagjai, őrizetbe kerültek

ATV
-
 20.11.11 12:40Baleset-bűnügy

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség csoportosan elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt folytat nyomozást hét ember ellen, akik Borsod-Abaúj-Zemplén megye egyik településén jogszerűen intézkedő rendőrökre támadtak - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség az MTI-vel szerdán.

Nem jutott el a vádemelésig a Borkai Zsolt ellen tett feljelentés

SzMo
-
 20.11.10 14:53Baleset-bűnügy

Szabó Tímea, a Párbeszéd országgyűlési képviselője az Audinak eladott földek miatt tett feljelentést. A legfőbb ügyész azzal magyarázta mindezt, hogy nem történt bűncselekmény.

Újabb fejlemény Borkai ügyében

Napi.hu
-
 20.11.10 12:55Baleset-bűnügy

Bűncselekmény hiányában a Győri Regionális Nyomozó Ügyészség elutasította Szabó Tímea feljelentését, amit a párbeszédes országgyűlési képviselő tavaly tett az Audinak eladott földek miatt. Borkai Zsolt, Győr korábbi, szexbotrányba belebukott polgármestere ellen hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt nyomoztak.

Nem indul nyomozás Borkai ellen

Propeller
-
 20.11.10 16:38Baleset-bűnügy

Bűncselekmény hiányában a Győri Regionális Nyomozó Ügyészség elutasította Szabó Tímea feljelentését, amit a párbeszédes országgyűlési képviselő tavaly tett az Audinak eladott földek miatt. Borkai Zsolt, Győr korábbi, szexbotrányba belebukott polgármestere ellen hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt nyomoztak. Bűncselekmény…

Fejlemények Borkai Zsolt és az Audi-földek ügyében

Blikk
-
 20.11.10 14:06Baleset-bűnügy

Borkai Zsolt ellen nem emelt vádat az ügyészség az Audi-gyárnak eladott földek ügyében - derült ki Polt Péter válaszából, melyet Szabó Tímea országgyűlési képviselőnek adott a bűnügy kapcsán.

Nem lett vádemelés a Borkai Zsolt ellen tett feljelentésből

HVG
-
 20.11.10 13:27Baleset-bűnügy

A szexbotrányba belebukott fideszest a párbeszédes Szabó Tímea jelentette fel az audis földügyek miatt, de azt a hatóság – bűncselekmény hiányában – elutasította.

Ismét meg lehetett úszni: Polt Péterék megvédték Borkai Zsoltot, nem jutott el a vádemelésig a feljelentés, az ügyészség…

Borsod24
-
 20.11.11 08:42Baleset-bűnügy

Igazából lehetett rá számítani, hogy saját egykori emberüket nem hagyják a vádlottak padjára kerülni, Borkai Zsoltot is megvédte az Orbánhoz évtizedek óta hű Polt Péter és az általa vezetett Legfőbb Ügyészség. Nem jutott el vádemelésig az a feljelentés, amit Szabó Tímea, a Párbeszéd országgyűlési képviselője tett Borkai Zsolt, korábbi győri…

Audi-földek: nincs itt semmi látnivaló - Borkai és Rákosfalvy fellélegezhet

Bűncselekmény hiányában a Győri Regionális Nyomozó Ügyészség elutasította Szabó Tímea feljelentését, amit a párbeszédes országgyűlési képviselő tavaly tett az Audinak eladott földek miatt. Borkai Zsolt, Győr korábbi, szexbotrányba belebukott polgármestere ellen hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt nyomoztak.

Nincs még gyanúsítottja a győri Audi-féle földügyeknek

Az ügyészség kétszer is elutasította a feljelentést, most a Készenléti Rendőrség nyomoz. Tordai Bence Párbeszéd-képviselő Polt Péter legfelsőbb ügyésznek írt írásbeli kérdést azzal kapcsolatban, folyik-e nyomozás a győri 2014-es Audi-telephelybővítés ügyében, és a megelőző földátminősítések miatt. Polt válaszában emlékeztetett, Szabó Tímea,…

Nem indul nyomozás Borkai Zsolt ellen

Index
-
 20.11.10 14:02Baleset-bűnügy

A korábbi győri polgármester ellen az Audinak eladott földek miatt tett feljelentést Szabó Tímea.

Nem emeltek vádat Borkai Zsolt ellen

Telex
-
 20.11.10 13:00Baleset-bűnügy

A feljelentést Szabó Tímea tette az Audi-nak eladott földek miatt még 2019-ben.