Vidnyánszky bejelentette: elköltöztetik a Színművészetit

Napi.hu
-
 20.11.11 12:51Belföld

Február elsejétől új helyszíneken folytatódik az oktatás a Színház- és Filmművészeti Egyetemen – mondta Vidnyánszky Attila, az egyetem új fenntartójának kuratóriumi elnöke az InfoRádiónak. Az egyetemük autonómiájáért kiálló hallgatók bejelentették, hogy járványügyi okokból elhagyják a blokád alatt tartott egyetemi épületeket, de az…

4 kapcsolódó hír

Vidnyánszky: februártól új helyszínen folytatódik az oktatás az SZFE-n

Hírklikk
-
 20.11.11 19:00Belföld

Az egyetem fölé rakott alapítvány kuratóriumának elnöke azt is mondta, ezzel kapcsolatban már meg is kezdődtek a felújítási és egyéb munkálatok, „készítjük elő a helyszíneket”, de azt nem árulta el, ezek hol vannak.

Karsai György: „A hallgatóink érdekeit tartjuk a legfontosabbnak”

RTL Klub
-
 20.11.10 13:27Bulvár

Karsai György a Színház- és Filmművészeti Egyetem doktori iskolájának vezetője azt mondta kedden Híradónknak, hogy az egyetem összes tanára folytatja a munkát, a járványügyi szigorítás miatt ugyanúgy, ahogy a többi egyetemen, távoktatásban.

Karsai György: “Az utolsó csepp vérünkig megpróbáljuk biztosítani az oktatást”

Színház.online
-
 20.11.10 20:20Színpad

Karsai György a Színház- és Filmművészeti Egyetem doktori iskolájának vezetője azt mondta kedden az RTL Híradónak, hogy az egyetem összes tanára folytatja a munkát, a járványügyi szigorítás miatt ugyanúgy, ahogy a többi egyetemen, távoktatásban.

Csákányi Eszter: Lehetséges, hogy Vidnyánszky nem látja ezt a mérhetetlen ellenállást?

Magyar Narancs
-
 20.11.11 19:05Kultúra

Kiállt a Színház- és Filmművészeti Egyetem diákjai mellett, példaértékűnek tartja a tevékenységüket. Interjú.