Tűz ütött ki a Lupa-szigeten

Propeller
-
 20.11.07 10:30Baleset-bűnügy

Riasztották a hatóságokat. Tűz keletkezett egy családi ház tetőszerkezetében a Budakalászhoz tartozó Lupa-szigeten, a Platán soron. A helyszínre riasztott szentendrei hivatásos tűzoltók a kémény mellett észleltek izzást. Forrás: Blikk Kép: Pixabay

5 kapcsolódó hír

Tűz volt egy debreceni családi ház pincéjében

A berendezési tárgyak égtek egy családi ház pincéjében a debreceni Császár Péter utcában. A városi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Az egységek jelenleg átszellőztetik a helyiséget.

Kigyulladt egy lakóház melléképülete Hegyhátszentjakabon

Vaol
-
 20.11.07 13:40Baleset-bűnügy

A tűz átterjedt a lakóépület tetőszerkezetére.

Melléképület gyulladt ki Pásztón

Kigyulladt egy családi házhoz tartozó kazánház Pásztón, az Alkotmány úton. A csaknem húsz négyzetméteres melléképület tetőszerkezete ég. A tűz mintegy tíz négyzetméteren a lakóház tetőszerkezetére is átterjedt. A pásztói és a bátonyterenyei hivatásos tűzoltók oltják a lángokat. A tűzeset helyszíne előtt húzódó utat lezárták.

Tűz volt egy soroksári családi házban

Ittlakunk
-
 20.11.07 18:45Budapest 23. ker

A berendezési tárgyak kaptak lángra egy könnyűszerkezetes családi házban, a soroksári Pataksor utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat.Az egységek a munkálatok közben a ház több pontját megbontották. A házban négyen éltek, lakhatásukról maguk gondoskodnak.

Kigyulladt egy lakóház melléképülete Hegyhátszentjakabon

Nyugat
-
 20.11.07 12:42Baleset-bűnügy

A tűz átterjedt a lakóépület tetőszerkezetére.