A kuratórium egyeztetésén nem vették részt, de Palkovics Lászlóval tárgyalnának a diákok

HírTV
-
 20.11.02 18:56Vélemény

Nem vettek részt a fenntartó kuratórium által kezdeményezett tárgyaláson a Színház-és Filmművészeti Egyetem hallgatói és oktatói.

15 kapcsolódó hír

SZFE: A hallgatók tárgyalásra hívták Palkovics Lászlót a Vas utcába

24.hu
-
 20.11.02 11:13Színpad

A Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói sajtótájékoztatót tartottak, tovább folytatódik az oktatás, hiába akarja felfüggeszteni a kuratórium.

Az Szfe meghívta a Ódry Színpadra a minisztert

Librarius
-
 20.11.03 09:59Színpad

Egyeztetésre hívják Palkovics László innovációs- és technológiai minisztert és az általa létrehozott küldöttséget november 11-re, az Ódry Színpadra a Színház- és Filmművészeti Egyetem (Szfe) polgárai – hangzott el az egyetemi közösség hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. Elhangzott, hogy a tanulmányi félév az intézményben szeptember 14-én…

SZFE-ügy: Palkovics Lászlót beengednék a hallgatók az Ódry Színpadra

Eduline
-
 20.11.02 12:12Karrier

A minisztert és az általa felállított küldöttséget beengedik az egyetemre, jövő hétre ugyanis tárgyalást hívtak össze, hogy elindulhasson az érdemi párbeszéd a felek között.

Az Szfe hallgatói csak Palkovics Lászlóval hajlandóak tárgyalni

Noizz
-
 20.11.02 13:06Bulvár

Az SZFE hallgatói hétfőn délelőtt sajtótájékoztatót tartottak az elmúlt napok eseményeiről. Elmondták, hogy november 11-én a Vas utcában tárgyalásra várják Palkovics László innovációs és technológiai minisztert.

Palkoviccsal egyeztetnének az SZFE diákjai

Euronews
-
 20.11.02 22:21Külföld

Az innovációs és technológiai minisztert és az általa felállított küldöttséget november 11-én várják az egyetem Ódry Színpadán.

Az SZFE diákjai Palkovics minisztert beengednék a Vas utcába

Hírklikk
-
 20.11.02 17:41Belföld

Az elmúlt napok fejleményeiről számoltak be a Színház-és Filmművészeti Egyetem hallgatói sajtótájékoztatón. Korábban kiadott közleményükben leszögezték és most is hangsúlyozták: szeptemberben a tanulmányi félév az intézményben kezdetét vette, az oktatás azóta is maradéktalanul zajlik.

Nem hátrál az SZFE: nem mennek a kuratóriumhoz, Palkovicsot hívták tárgyalni

Magyar Hang
-
 20.11.02 11:21Kultúra

Az illegitim kuratóriumnak az oktatási tevékenységet felfüggeszteni nemhogy indoka, de lehetősége sincs – hangsúlyozták hétfői sajtótájékoztatójukon.

SZFE: egyeztetésre hívja a szakminisztert az egyetemi közösség

Mandiner
-
 20.11.02 13:22Belföld

A hallgatók azt kérik Palkovics Lászlótól, hogy az Oktatási Hivatal tegye nyilvánossá azt a végzést, melyben az egyetemen kialakult vis maior helyzet megszüntetésére szólítja fel az alapítványt.

Tárgyalást kezdeményez az Szfe, Palkovics Lászlót az Ódry Színpadra várják

Fidelio
-
 20.11.02 12:45Színpad

Annak érdekében, hogy az Szfe-n rendeződhessen a helyzet, az egyetem polgársága tárgyalóasztalhoz szeretne ülni Dr. Palkovics László oktatásért felelős államtitkárral. Amennyiben az államtitkár elfogadja a meghívást, a megbeszélésre az előzetes tervek szerint november 11-én kerül majd sor a Vas utcában, az Ódry Színpadon.

Az SZFE melletti szolidaritás jegyében gyújtottak mécseseket a Kossuth téren

Népszava
-
 20.11.02 20:59Színpad

A hétfőre tervezett „barátságos egyeztetés” elmaradt, ám a hallgatók meghívták Palkovics László innovációs és technológiai minisztert az Ódry Színpadra. A Kossuth téren mécseseket gyújtottak.

A Miskolci Egyetem hallgatóinak jelentős része digitális oktatást szeretne, mégis marad a bejárás

Borsod24
-
 20.11.02 20:27Megyei

A Miskolci Egyetem nemrég rendkívüli őszi szünetet hirdetett, ami október 26-a és 31-e között tartott. A hallgatók azt az információt kapták, hogy a szünet alatt eldől, hogyan folytatódik tovább az oktatás. A bejelentést követően a múlt hét elején (október 26-27-e körül) a Miskolci Egyetem Hallgatói és Doktoranduszhallgatói Önkormányzat…

Új tárgyalásra hívja az Szfe Palkovics Lászlót

Index
-
 20.11.02 16:13Belföld

A diákok és a tanárok nem fogadják el, hogy a kuratórium felfüggesztette az oktatást.

Palkovics Lászlót meghívták a Vas utcába

Teol
-
 20.11.02 15:32Kultúra

Az SZFE elfoglalói a miniszterrel szeretnének tárgyalni.

Palkovics Lászlót meghívták a Vas utcába

Zaol
-
 20.11.02 15:32Kultúra

Az SZFE elfoglalói a miniszterrel szeretnének tárgyalni.

Tárgyalásra hívják az SZFE diákjai Palkovics Lászlót

Színház.online
-
 20.11.02 12:44Színpad

A Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói tárgyalásra hívták Palkovics László innovációs és felsőoktatásért felelős minisztert november 11-re az egyetem Ódry Színpadára, hogy „kezdetét vehesse az érdemi tárgyalás”, jelentették be a hallgatók a hétfői sajtótájékoztatón.