Bécsi terrortámadás: Egy elkövető még szökésben van

Kettőre növekedett a civil áldozatok száma.

28 kapcsolódó hír

Lövöldözés volt egy bécsi zsinagógánál

Demokrata
-
 20.11.02 21:15Baleset-bűnügy

Egy feltételezett tettest elfogtak a Bécs belvárosában egy zsinagóga közelében történt hétfő esti lövöldözéssel összefüggésben.

Videón az egyik bécsi támadó, fehér ruhában, gépfegyverrel a kezében ad le lövéseket

ATV
-
 20.11.02 23:24Baleset-bűnügy

Feltehetőleg terrortámadás történt Bécs belvárosában - ezt Karl Nehammer osztrák belügyminiszter jelentette be, miután először egy zsinagóga közelében tört ki lövöldözés, majd a belváros több pontján is lövöldöztek. Az APA osztrák hírügynökség később azt jelentette, hogy egy feltételezett támadó és egy gyalogos vesztette életét. Több videó is…

Ne nyissunk Bécsben cukrászdát!

888.hu
-
 20.11.03 11:20Baleset-bűnügy

„Hétfőn este nyolc után Bécs belvárosában, a Dunától nem messze, egy zsinagóga közelében lövöldözés történt, jelentette az ORF. Az osztrák belügyminisztérium szerint egy támadót megöltek, egy vagy több felfegyverzett elkövetőt keresnek.”

Lövöldözés volt hétfő este egy bécsi zsinagógánál

SzMo
-
 20.11.02 21:25Baleset-bűnügy

Információk szerint legalább hét halott és több sérült van.

Lövöldözés volt a bécsi zsinagógánál, legkevesebb hét ember meghalt

HírTV
-
 20.11.02 21:06Baleset-bűnügy

A rendőrség lezárta a környéket, az oe24.TV televízió jelentése szerint az egyik támadó egy robbanó szerkezettel felrobbantotta magát.

Döbbenetes felvétel: így lőtt le egy járókelőt az egyik bécsi terrorista – 18+!

Metropol
-
 20.11.03 07:47Baleset-bűnügy

Csak erős idegzetű olvasóink nézzék meg ezt a felkavaró videót.

Ilyen Bécs a terrortámadás után - fotók

Terrortámadás rázta meg az osztrák fővárost hétfőn, az iszlamista fegyveres merénylők négy civil életét vették el, többen pedig megsebesültek, kórházba kerültek. Fokozott rendőri felügyelet, fegyveresek mindenfelé - így néz ki Bécs a támadás után.

A bécsi terrortámadásról nyilatkozott egy kint élő magyar: sokkolták az események

Life
-
 20.11.03 09:10Baleset-bűnügy

A bécsi terrortámadásról nyilatkozott egy kint élő magyar: sokkolták az események

Terrortámadás Bécsben - Ezt tudni már az elkövetőről

Infostart
-
 20.11.03 11:22Baleset-bűnügy

Bécsben született és nevelkedett a hétfő esti terrortámadás egyik elkövetője, akit a rendőrök lelőttek - írta a Falter című osztrák hetilap szerkesztője, Florian Klenk a Twitteren kedden. Az értesülést Karl Nehammer osztrák belügyminiszter is megerősítette, és hozzátette: a merénylő büntetett előéletű volt.

Bécsi merénylet - virágok, koszorúk és gépfegyveres rendőrök a belváros utcáin - így ocsúdik a sokkból az osztrák fővá…

Blikk
-
 20.11.03 15:04Baleset-bűnügy

Tegnap késő este indult útjára a rémület Bécs utcáin: fegyveres terroristák rendeztek vérengzést több helyszínen. Két nő és két férfi - járókelők, civilek, meghaltak, sokan megsebesültek. Egy terroristát agyonlőttek a rendőrök, de még zajlik a hajtóvadászat.

Szlovákiában fegyverkezhetett fel a bécsi támadó

HVG
-
 20.11.03 15:50Baleset-bűnügy

Egy osztrák lap szerint Szlovákiában vásárolt egy Kalasnyikovot és lőszert a bécsi támadó. A szlovák belügyminiszter megerősítette, hogy vizsgálják ezt. A Stadttempel zsinagóga ellen, ahol a hétfő esti támadás kezdődött, egyszer már követtek el terrortámadást.

Egymásra lövöldözhettek Pécsett – Rendőrök a helyszínen

Azt egyelőre nem tudni, hogy megsérült-e valaki a lövöldözés során. Annyit sikerült kiderítenünk, hogy nem éles- vagy gáz-riasztó fegyverből, hanem "csak" légpuskából lőttek Szabolcsfaluban. Kerestük a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságot, ahol egyelőre annyit mondtak, hogy szabálysértési eljárás miatt nyomoznak, de bővebb…

Hajtóvádaszat Bécs utcáin, egy lövöldöző elmenekült

Legalább egy elkövető még szökésben van a hétfő esti bécsi terrortámadást követően, jelentette be az osztrák belügyminiszter éjszakai sajtótájékoztatóján – írja a 444.hu. Karl Nehammer

Lövöldözés volt Bécs belvárosában, többen életüket vesztették - terrortámadásnak minősítették!

Parameter
-
 20.11.02 21:35Határtalan

A bécsi rendőrség Twitteren felszólította az embereket, hogy kerüljék a köztereket, illetve tömegközlekedési eszközöket "Feltehetőleg terrortámadás volt a Bécs belvárosában hétfő este történt lövöldözés" - jelentette ki Karl Nehammer osztrák belügyminiszter az ORF közszolgálati televíziónak nyilatkozva. A belügyminiszter először azt közölte, hogy a

Amit eddig tudunk a bécsi terrortámadásról

Promenad
-
 20.11.03 14:27Baleset-bűnügy

A terroristák több helyszínen is támadtak. A lövöldözésben eddig négy civil vesztette életét, és sokan megsebesültek. A hirado.hu cikke következik.

Megszólalt egy kint élő magyar a bécsi terrortámadásról: „Lesokkolt, hogy...”

Ahogy azt megírtuk, lövöldözés volt hétfő este egy zsinagógában Bécs belváros�

Négy embert megölt, többeket megsebesített a terrorista

A hétfő este történtekről, illetve az ismertté vált részletekről kedden több sajtóértekezleten számolt be Karl Nehammer osztrák belügyminiszter. A miniszter utalt arra: egyelőre semmi nem utal arra, hogy egy második elkövető is részt vett volna a hétfő esti bécsi merényletben. A terrortámadás mindössze néhány órával a koronavírus-járvány…

Az osztrák belügyminisztérium szerint nincsenek második tettesre utaló jelek

ma7.sk
-
 20.11.03 16:34Külföld

Az osztrák belügyminisztérium szerint semmi nem utal arra, hogy egy második elkövető is részt vett volna a hétfő esti bécsi merényletben - közölte kedden Bécsben Karl Nehammer belügyminiszter.

Szlovákiában vásárolt kalasnyikovot használhatott a bécsi terrortámadás elkövetője

Telex
-
 20.11.03 14:56Baleset-bűnügy

Az osztrák sajtó értesüléseit Roman Mikulec szlovák belügyminiszter is megerősítette.

„Mindenfelé fegyveres rendőröket látni”

Tegnap este 20 óra körül lövöldözés tört ki Bécs belvárosában. Az első hírek – amelyekről a Magyar Szó is beszámolt – még arról szóltak, hogy egy zsinagóga közelében történt terrortámadás, ám ma reggelre hivatalos források megerősítették, hogy a támadás valójában több helyszínen zajlott. Az még mindig nem biztos, hogy egy vagy több…

„Mindenfelé fegyveres rendőröket látni” – Frissített

Tegnap este 20 óra körül lövöldözés tört ki Bécs belvárosában. Az első hírek – amelyekről a Magyar Szó is beszámolt – még arról szóltak, hogy egy zsinagóga közelében történt terrortámadás, ám ma reggelre hivatalos források megerősítették, hogy a támadás valójában több helyszínen zajlott. Az még mindig nem biztos, hogy egy vagy több…

Bécsi lövöldözés: négy halott

Az osztrák belügyminiszter közlése szerint a hétfő esti, Bécs belvárosában történt összehangolt lövöldözés egyik elkövetője, akit a rendőrök lelőttek, az Iszlám Állam szimpatizánsa volt. Eddig négy halálos áldozatról számoltak be. A hatóságok még nyomoznak.

Megrázó videók a bécsi terrortámadásról: csak erős idegzetűeknek!

Ripost
-
 20.11.03 07:40Baleset-bűnügy

Több támadó nyitott tüzet Bécs belvárosában, a zsinagóga közelében. Megrázó felvételek kerültek nyilvánosságra a támadásról.

Terrortámadás egy bécsi zsinagógánál: több ember meghalt, az egyik merénylő felrobbantotta magát /VIDEÓK/

KárpátHír
-
 20.11.03 06:17Határtalan

Lövések dördültek, egy merénylő pedig felrobbantotta magát hétfő este Bécs

Túszhelyzet alakult ki egy étteremben Bécs belvárosában

Mandiner
-
 20.11.02 22:29Baleset-bűnügy

Egyik merénylő felrobbantotta magát, a másik elmenekült a bécsi terrortámadást követően.

Terrorcselekmény a bécsi zsinagógában: többen is életüket veszthették

Dehir
-
 20.11.02 22:03Baleset-bűnügy

Bécs - Feltehetőleg terrortámadás volt a Bécs belvárosában hétfő este történt lövöldözés – jelentette ki Karl Nehammer belügyminiszter.

Lövöldözés volt egy bécsi zsinagógánál, többen megsérültek

Népszava
-
 20.11.02 21:56Baleset-bűnügy

Egy feltételezett tettest elfogtak, egy másik támadó életét vesztette. Az osztrák belügyminiszter szerint feltehetőleg terrorcselekmény történt.

Terrortámadás Bécsben, több halott

hirado.hu
-
 20.11.02 21:17Baleset-bűnügy

Cikkünk frissül! Terrortámadás történt Bécs belvárosában, a terroristák több helyszínen is tüzet nyitottak. Többen életüket vesztették.