Amerikai elnökválasztás: mi jelenti a legnagyobb kockázatot Európára, a piacokra és a világgazdas…

Portfolio
-
 20.10.30 11:55Külföld

Sok szempontból precedens nélküli amerikai elnökválasztás elé nézünk, a jelöltek gazdaságpolitikai elképzelései, valamint a demokrata és republikánus tábor között jelentős szakadék húzódik. De mi jelenti a legnagyobb kockázatot a piacokra nézve: Joe Biden adóemelései, Donald Trump belengetett kereskedelmi háborúi, vagy a választáshoz…

6 kapcsolódó hír

Joe Biden demokrata párti elnökjelölt is elítélte a merényletet

Propeller
-
 20.10.30 06:27Külföld

Joe Biden, az Egyesült Államok demokrata párti elnökjelöltje is elítélte a nizzai merényletet helyi idő szerint csütörtökön közzé tett Twitter-üzenetében. Korábban Donald Trump amerikai elnök minősítette elfogadhatatlannak a támadást. A politikus a Twitteren úgy fogalmazott: "szörnyű merénylet" volt. Egyúttal azt ígérte, hogy elnökké választása es

Párkányi Eszter–Koskovics Zoltán: Világnézeti harc az amerikai nagypolitikában

Mandiner
-
 20.10.30 11:17Vélemény

Miért támogatja a Demokrata Párt szélsőbaloldali szárnya Joe Bident, ha nem az ő jelöltjük? Mennyire itatta át a kulturális marxizmus az amerikai társadalmat? A szélsőbal tíz árnyalata – tizedik rész.

Joe Biden is elítélte a merényletet

Magyar Hang
-
 20.10.30 06:45Külföld

Joe Biden, az Egyesült Államok demokrata párti elnökjelöltje is elítélte a nizzai merényletet helyi idő szerint csütörtökön közzé tett Twitter-üzenetében.

Migráció Amerikában: mi várható az elnökválasztás után?

Origo
-
 20.10.30 18:00Külföld

Donald Trump megválasztása esetén folytatná az illegális bevándorlás elleni küzdelmet, Joe Biden viszont nemrég a bevándorlókat nevezte Amerika jövőjének.

Amerika választ: Joe Biden demokrata párti elnökjelölt is elítélte a merényletet

Nuus
-
 20.10.30 11:48Külföld

Joe Biden, az Egyesült Államok demokrata párti elnökjelöltje is elítélte a nizzai merényletet Twitter-üzenetében. Korábban Donald Trump amerikai elnök minősítette elfogadhatatlannak a támadást.

Soros György által pénzelt muszlim szervezet támogatja Joe Bident

Szoljon
-
 20.10.29 17:35Külföld

Közel 50 amerikai muszlim politikus és tisztviselő levélben közölte, hogy a demokraták elnökjelöltjét támogatják Donald Trumppal szemben.