Családi ház teteje és egy melléképület égett Beremenden

Propeller
-
 20.10.30 07:34Baleset-bűnügy

A melléképületben kiégett egy autó is. Teljes terjedelmében égett egy családi ház tetőszerkezete, valamint a szomszédos melléképület Beremenden, Kossuth utcában pénteken reggel. A melléképületben kiégett egy személyautó is. A tűzesethez a siklósi hivatásos és határszéli önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik a négy vízsugárral eloltották a…

6 kapcsolódó hír

Teljes terjedelmében égett egy lakókocsi, gázpalack is robbant Ajkán

Veol
-
 20.10.29 16:12Baleset-bűnügy

A város tűzoltói egy vízsugárral megakadályozta a tűz továbbterjedését.

Lángoló családi házat oltanak a tűzoltók Baranyában

Teljes terjedelmében ég egy családi ház tetőszerkezete és egy melléképület Beremenden, a Kossuth utcában. A siklósi és a határszéli tűzoltók három vízsugárral megkezdték a lángok oltását. A tűzesethez riasztott siklósi hivatásos és határszéli önkéntes tűzoltók három vízsugárral megkezdték a lángok oltását.

Családi ház kapott lángra Debrecenben, Szoboszlóról is jöttek oltani

Teljes terjedelmében égett egy családi ház tetőszerkezete Debrecenben, a Pilinszky János utcában. Az esethez a debreceni és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat is riasztották. A tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett öt vízsugárral eloltották a lángokat, az épület tetőszerkezetét is meg kellett bontani. –…

Lakástűz a Breznó lépcső közelében

Ittlakunk
-
 20.10.30 14:49Baleset-bűnügy

Teljes terjedelmében égett a Hegyalja úton, a Breznó lépcső közelében egy társasház földszinti lakása pénteken kora délután, jelezte a katasztrófavédelem. A fővárosi hivatásos tűzoltóknak két vízsugárral sikerült a llángokat eloltaniuk. 

Kigyulladt egy autó Pécsen

Tűz keletkezett egy személyautó motorterében Pécsett, a Fülemüle utca és a Darázs dűlő kereszteződésénél. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a tüzet. Az egység utómunkálatokat végez. Kiemelt képünk csupán illusztráció.

Teljes terjedelmében égett egy lakókocsi Ajkán

Teljes terjedelmében égett egy lakókocsi csütörtök délután Ajkán, a Bartók Béla utcában. A járműben két gázpalack volt, abból egyet az ajkai hivatásos tűzoltók visszahűtenek, egy még a kiérkezésük előbb felrobbant. Az egység egy vízsugárral megakadályozta a tűz továbbterjedését.