Segítséget kérnek a vasúti árufuvarozók

autopro
-
 20.10.30 08:22Cégvilág

A pályahasználati díjak átmeneti csökkentését kérik a vasúti árufuvarozók Palkovics László innovációs és technológiai minisztertől.

6 kapcsolódó hír

Palkovics László nem tárgyal a Színművészetisekkel

Napi.hu
-
 20.10.29 18:05Belföld

Palkovics László felsőoktatásért is felelős innovációs miniszter Mandinernak adott nyilatkozatából az derül ki, hogy nem kíván tárgyalni a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) hallgatóival, akik több mint ötven napja blokád alatt tartják az egyetem épületeit, így tiltakozva az intézmény - szerintük autonómiát nem biztosító - átalakítása miatt.

Segítséget kérnek a vasúti árufuvarozók

Napi.hu
-
 20.10.30 09:50Belföld

A pályahasználati díjak átmeneti csökkentését kérik a vasúti árufuvarozók Palkovics László innovációs és technológiai minisztertől - írja pénteki számában a Világgazdaság.

Bajban vannak a magyar vasúti árufuvarozók, a kormány segítségét kérik

Portfolio
-
 20.10.30 11:14Gazdaság

A pályahasználati díjak átmeneti csökkentését kérik a vasúti árufuvarozók Palkovics László innovációs és technológiai minisztertől - írja pénteki számában a Világgazdaság.

Világgazdaság: a pályahasználati díjak csökkentését kérik a vasúti árufuvarozók Palkovics minisztertől

Propeller
-
 20.10.30 08:48Belföld

A pályahasználati díjak átmeneti csökkentését kérik a vasúti árufuvarozók Palkovics László innovációs és technológiai minisztertől – írja pénteki számában a Világgazdaság. A vasúti árufuvarozó társaságok az általuk fizetett hálózat-hozzáférési díj (pályahasználati díj) 2020. március 1-jétől ez év végéig tartó csökkentését kérik Palkovics László inn

Palkovics László: “Az SZFE ügyét nem nekünk kell megoldani”

Színház.online
-
 20.10.29 11:35Színpad

Fog-e tárgyalni a kabinet a színművészetisekkel? Többek közt erről beszélt Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a Mandiner interjújában.

Elviszem a balhét a kormányban – Palkovics László a Mandiner hetilapnak

Mandiner
-
 20.10.28 20:19Gazdaság

Fog-e tárgyalni a kabinet a színművészetisekkel? Mi lesz a lex CEU-val? Miért nem ül le Palkovics László ebédelni Freund Tamással? Interjú az innovációs és technológiai miniszterrel a tudomány függetlenségéről, klímacélokról és járványkezelésről.