Komáromi: a kormány bedobta a gyeplőt a lovak közé, lehet, hogy elkerülhetetlen lesz egy kéthetes…

ATV
-
 20.10.27 08:46Belföld

A hatékonyabbnak mondott, négykomponensű influenza elleni védőoltás ugyanolyan hatékony, mint az itthon gyártott háromkomponensű. Az egyedüli különbség, hogy előbbit a 3 éves kor alattiak is kaphatják, utóbbit a 3 év feletti gyerekek és felnőttek. Erről Komáromi Zoltán háziorvos, a DK egészségpolitikusa beszélt az ATV Start című műsorában.

4 kapcsolódó hír

Komáromi: lehet, hogy elkerülhetetlen lesz egy kéthetes teljes lezárás

röviden.hu
-
 20.10.27 10:10Belföld

A szakember szerint „a kormány bedobta a gyeplőt a lovak közé”.

Komáromi: Nem kizárt, hogy végül teljes lezárás lesz

Ellenszél
-
 20.10.27 09:10Vélemény

Komáromi Zoltán háziorvos, a DK egészségpolitikusa az ATV Start című műsorában egyetértett Novák Hunor gyermekorvossal abban, hogy az állam indokoltan „foglalta le” a négykomponensű influenzaoltást,

Békéscsabán még nem alakult ki hiány a védőoltásból

Behír
-
 20.10.27 16:41Egészség

Három, illetve négykomponensű influenza elleni védőoltásból is van elegendő a megyeszékhelyen – közölték a szakemberek a behir.hu megkeresésére. Az előbbi a felnőttek, míg utóbbi a gyermekek és a kismamák részére ajánlott. A négy komponensű vakcinát két részletben kapják meg az azt igénylők.

Influenza ellen ennyi oltás van, és kész

Klubrádió
-
 20.10.27 12:04Vélemény

Egyre világosabb, hogy nem jut mindenkinek influenza elleni oltóanyag, bár Orbán Viktor azt ígérte, hogy megkapja, aki kéri. A háziorvosokra tolták megint a magyarázkodás terhét – Komáromi Zoltán háziorvos, a DK egészségpolitikusa nyilatkozott a Klubrádióban.