Járványügyi adatok: törvénymódosítással védi a kormány

Privátbankár
-
 20.10.26 17:29Külföld

Október 22-én nyújtották be a járványügyi intézkedésekkel kapcsolatos törvény módosításait a Parlamentbe. A dokumentum többek között azt is rögzíti, hogy a kormány mégsem tart igényt arra, hogy az Innovációs és Technológiai Minisztérium az Operatív Törzs mellett járványügyi tudományos munkacsoportot hozzon létre.

3 kapcsolódó hír

Észak-macedón miniszter: törvénymódosításra van szükség a járvány megfékezése érdekében

Propeller
-
 20.10.26 08:41Külföld

A járványkezeléssel kapcsolatos törvény módosítására és nagyobb fegyelemre van szükség minél hamarabb, a koronavírus-helyzet ugyanis egyre komolyabb Észak-Macedóniában – jelentette ki Venko Filipce észak-macedón egészségügyi miniszter a közösségi médiában. A tárcavezető vasárnap este rámutatott, a koronavírus egy…

Észak-macedón miniszter: törvénymódosításra van szükség a járvány megfékezése érdekében

Blikk
-
 20.10.26 09:25Külföld

A járványkezeléssel kapcsolatos törvény módosítására és nagyobb fegyelemre van szükség minél hamarabb, a koronavírus-helyzet ugyanis egyre komolyabb Észak-Macedóniában – jelentette ki Venko Filipce észak-macedón egészségügyi miniszter a közösségi médiában.

Törvénymódosítással fékeznék a járványt

ma7.sk
-
 20.10.26 08:46Külföld

A járványkezeléssel kapcsolatos törvény módosítására és nagyobb fegyelemre van szükség minél hamarabb, a koronavírus-helyzet ugyanis egyre komolyabb Észak-Macedóniában - jelentette ki Venko Filipce észak-macedón egészségügyi miniszter a közösségi médiában.