Jön a Digitális Jólét Pénzügyi Védjegy

IT Business
-
 20.10.26 18:18Infotech

Digitális Jólét Pénzügyi Védjegy Program indul, amelyben a magyarországi székhellyel vagy telephellyel rendelkező pénzügyi intézmények, hitelintézetek, biztosítók szerezhetnek minősítést.

10 kapcsolódó hír

Új lehetőség nyílik a buszos cégek egy részének

Piac és Profit
-
 20.10.26 14:48Gazdaság

Az autóbusz töltőberendezés-gyártóknak és -forgalmazóknak hétfőtől megnyílt a lehetőségük arra, hogy minősített partneri címet szerezhessenek, ezzel pedig részt vegyenek a Zöld busz program demonstrációs mintaprojektben - közölte Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára,

Digitális Jólét Pénzügyi Védjegy Program indul

TőzsdeFórum
-
 20.10.26 15:04Gazdaság

Felhívják a fogyasztók figyelmét a digitális pénzügyi szolgáltatásokra.

Nemzeti Adatvagyon Ügynökség alakult

okosipar.hu
-
 20.10.26 05:33Gazdaság

Az adatvagyon gazdálkodásban a magyar kormány a világ élvonalához csatlakozik a közelmúltban megalakult Nemzeti Adatvagyon Ügynökség létrehozásával – nyilatkozta az Innovációs és Technológiai Minisztérium digitalizációért felelős helyettes államtitkára az Infotér konferencián tartott sajtótájékoztatón. Solymár Károly Balázs hangsúlyozta: a…

ITM: védjegyprogram indul a hazai pénzintézeteknek

Portfolio
-
 20.10.26 15:55Gazdaság

Digitális Jólét Pénzügyi Védjegy Program indul, abban a magyarországi székhellyel vagy telephellyel rendelkező pénzügyi intézmények, hitelintézetek, biztosítók szerezhetnek minősítést - jelentette be Solymár Károly Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) digitalizációért felelős helyettes államtitkára.

Bizalmat építenek a digitális pénzügyekben

VG
-
 20.10.26 13:40Pénzügy

„Sok olyan funkciót keresünk, amely a fogyasztóknak kényelmes ügyintézést tesz lehetővé”– mondta Solymár Károly Balázs, az ITM államtitkára.

Itt a Digitális Jólét Pénzügyi Védjegy Program

Index
-
 20.10.26 15:08Gazdaság

A védjegyre a legalább ötezer ügyféllel rendelkezők nyújthatnak be kérelmet.

Négy és félmillió forintot kapnak a fiatal vállalkozók

Behír
-
 20.10.25 12:11Gazdaság

Már több mint 5 ezren igényelték a 4,5 millió forintos tőketámogatást a vállalkozói létre ösztöntő programban – közölte Bodó Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) államtitkára.

Digitális pénzügyek – új védjeggyel a nagyobb bizalomért

Az Üzlet
-
 20.10.26 15:00Gazdaság

Digitális Jólét Pénzügyi Védjegy Program indul, amelyben a magyarországi székhellyel vagy telephellyel rendelkező pénzügyi intézmények, hitelintézetek és biztosítók szerezhetnek minősítést - jelentette be Solymár Károly Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) digitalizációért felelős helyettes államtitkára.

Modern Gyárak Éjszakája: online nyitják meg kapuikat a gyárak november 13-án

KamaraOnline
-
 20.10.26 11:02Cégvilág

Negyedik alkalommal rendezi meg az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a Modern Gyárak Éjszakáját. A járvány helyzetre tekintettel az érdeklődők ezúttal virtuálisan tekinthetnek be a gyárak működésébe 2020. november 13-án. Az eseményhez eddig már több mint 60 vállalkozás csatlakozott.