Lounge Group: a magyarok szerint Trump nyer

Demokrata
-
 20.10.26 16:20Belföld

A Lounge Group az Egyesült Államokban és Magyarországon párhuzamosan készített egyedülálló kutatást.

13 kapcsolódó hír

Donald Trump nyeri a választást a magyarok szerint

888.hu
-
 20.10.26 17:59Külföld

Egyedülálló kutatást végzett el a november 3-i amerikai elnökválasztással kapcsolatban a Lounge Group megbízásából a Századvég. A felmérést párhuzamosan készítettek az USA-ban és Magyarországon. A kutatásból kiderült, hogy míg az amerikaiak a gazdasági stabilitást fontosabbnak tartják az egészségük megőrzésénél, addig a magyarok a…

Egy teljes ágazat szurkolhat azért, hogy Donald Trump elbukja a választást

Piac és Profit
-
 20.10.25 18:18Gazdaság

Kirángathatja a gödörből a járvány miatt történelmi mélységekben lévő amerikai irodapiacot, ha Joe Biden nyeri az elnökválasztást. A kereslet megugorhat, hiába dolgoznak sokan otthonról – állítja a bisnow.com üzleti portál friss elemzése.

Donald Trump nyeri a választást a magyarok szerint

Növekedés
-
 20.10.26 11:51Gazdaság

Többek között ez derült ki a Lounge Group egyedülálló kutatásából, amelyet párhuzamosan készítettek az USA-ban és Magyarországon a november 3-i amerikai elnökválasztás kapcsán. Máris eláruljuk, hogy a magyarok hány százaléka várja Donald Trump győzelmét, valamint mennyien gondolják úgy, hogy még Barack Obama az amerikai elnök.

A magyarok többsége szerint Trump nyer

HírTV
-
 20.10.26 16:43Vélemény

A Lounge Group marketingkommunikációs cégcsoport az Egyesült Államokban és Magyarországon párhuzamosan készített közvélemény-kutatást.

A magyarok szerint Trump nyer

ProfitLine
-
 20.10.26 16:35Külföld

A Lounge Group az Egyesült Államokban és Magyarországon párhuzamosan készített - mint írták - egyedülálló kutatás alapján azt közölte az MTI-vel, hogy a magyarok szerint a jelenleg is hivatalban lévő Donald Trump nyeri a november 3-i amerikai elnökválasztást.

A magyarok szerint Trump nyeri az amerikai elnökválasztást, Bident pedig alig ismerik itthon

Portfolio
-
 20.10.26 11:38Gazdaság

A magyarok szerint Donald Trump nyeri az elnökválasztást -ez derült ki a Lounge Group  kutatásából, amelyet párhuzamosan készítettek az USA-ban és Magyarországon a november 3-i amerikai elnökválasztás kapcsán.

Donald Trump vagy Joe Biden? Eltérő eredmények az USA-ban, a világban és Magyarországon

Infostart
-
 20.10.27 08:25Külföld

A megkérdezett 24 ország többségében többen szavaznának Joe Bidenre, mint Donald Trumpra az amerikai elnökválasztáson. A magyarok viszont a jelenlegi elnök újabb győzelmét valószínűsítik.

A magyarok szerint Trump nyeri az amerikai elnökválasztást

Magyar Nemzet
-
 20.10.26 18:24Külföld

A magyarok 40 százaléka a republikánus Donald Trumpot gondolja a leendő győztesnek Joe Bidennel szemben.

Donald Trump nyeri a választást a magyarok szerint

BDPST24
-
 20.10.26 12:54Életmód

Többek között ez derült ki a Lounge Group egyedülálló kutatásából, amelyet párhuzamosan készítettek az Usa-ban és Magyarországon a november 3-i amerikai elnökválasztás kapcsán. Máris eláruljuk, hogy a magyarok hány százaléka várja Donald Trump győzelmét, valamint mennyien gondolják úgy, hogy még Barack Obama az amerikai elnök.  A…

Gyurcsány Ferenc választott: Joe Biden!

Városi Kurír
-
 20.10.27 11:01Vélemény

Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán egyértelműsítette, nézete szerint Európának, így Magyarországnak az az érdeke, hogy az amerikai elnökválasztáson Joe Biden kapjon több voksot.  “Az Amerikai Egyesült Államok polgárai november 3-án járulnak a szavazóhelyiségekbe, hogy 59. alkalommal megválasszák az USA elnökét. Miközben a döntés…

A magyarok szerint Trump nyeri az elnökválasztást

Magyar Hírlap
-
 20.10.26 16:23Külföld

A magyar és amerikai szavazópolgárok egyaránt 40 százaléka a republikánus Donald Trumpot gondolja a leendő győztesnek.

A magyarok szerint Trump nyeri az amerikai elnökválasztást

Mandiner
-
 20.10.27 09:20Belföld

A Lounge Group az Egyesült Államokban és Magyarországon párhuzamosan készített – mint írták – egyedülálló kutatás alapján azt közölte az MTI-vel, hogy a magyarok szerint a jelenleg is hivatalban lévő Donald Trump nyeri a november 3-i amerikai elnökválasztást.

Egy friss kutatás szerint a magyarok úgy vélik, újra Trump nyer a választásokon

Dehir
-
 20.10.26 16:19Megyei

Budapest - A Lounge Group az Egyesült Államokban és Magyarországon párhuzamosan készített - mint írták - egyedülálló kutatás alapján azt közölte az MTI-vel, hogy a magyarok szerint a jelenleg is hivatalban lévő Donald Trump nyeri a november 3-i amerikai elnökválasztást.