Az olajipart féltik Bidentől a republikánusok

ATV
-
 20.10.23 21:43Külföld

Az olajipar iránti aggodalmuknak adtak hangot az amerikai republikánusok, miután a csütörtöki elnökjelölti vitán a demokrata Joe Biden azt mondta, hogy a megújuló energiaforrásokba fektetne forrásokat, és "kivezetné" a kőolajhasználatot az energetikából.

4 kapcsolódó hír

Az olajipart féltik az amerikai republikánusok

ProfitLine
-
 20.10.24 09:00Külföld

Az olajipar iránti aggodalmuknak adtak hangot az amerikai republikánusok, miután a csütörtöki elnökjelölti vitán a demokrata Joe Biden azt mondta, hogy a megújuló energiaforrásokba fektetne forrásokat, és kivezetné a kőolajhasználatot az energetikából.

Biden azt ígéri, elnökként állampogárságot ad 11 millió illegális bevándorlónak

Debreceni Nap
-
 20.10.23 06:04Külföld

Joe Biden az elnökjelölti vitában azt ígérte, hogy amennyiben megválasztják, elnökként állampolgárságot ad 11 millió illegális bevándorlónak. A csütörtök este tartott vitán a műsorvezető megkérdezte Bident: miért is kellene az amerikaiaknak bízniuk benne, hiszen a migráció problémáját az Obama-kormányzat nyolc éve alatt nem oldották meg.…

Lehet-e egy olyan ember az Egyesült Államok elnöke, aki esetleg időskori leépülésben szenved?

Origo
-
 20.10.24 14:44Külföld

Joe Biden a Trump elleni vitát elvesztette, de azért tízmillió amerikai embert sikerült megijesztenie: az olajipart fenyegeti. És folyamatosan gyűlnek a bizonyítékok ellene fia botrányos korrupciós ügyei miatt.

Az olajipart féltik Bidentől a republikánusok

Debreceni Nap
-
 20.10.24 00:01Külföld

Az olajipar iránti aggodalmuknak adtak hangot az amerikai republikánusok, miután a csütörtöki elnökjelölti vitán a demokrata Joe Biden azt mondta, hogy a megújuló energiaforrásokba fektetne forrásokat, és “kivezetné” a kőolajhasználatot az energetikából. Biden ehhez hozzátette, hogy megszünteti az iparágnak nyújtott szövetségi…