Az agrárpolitikának összhangban kell lennie az éghajlat-politikával

Demokrata
-
 20.10.24 09:42Belföld

Csak a rugalmas, fenntartható és válságbiztos agrárpolitika garantálhatja, hogy a gazdálkodók továbbra is biztosítani tudják a biztonságos élelmiszerellátást.

8 kapcsolódó hír

A DK bejelentette: EP képviselői ma nem szavaznak meg egy megállapodást

ATV
-
 20.10.23 09:35Belföld

Az Európai Unió új Közös Agrárpolitikai megállapodás szerintük nem elég zöld, nem elég fenntartható és nem szolgálja eléggé a gazdák érdekeit „az oligarcha nagybirtokosokkal” szemben.

Megszavazták a közös agrárpolitika reformját

Napi.hu
-
 20.10.23 21:18Belföld

Csak a rugalmas, fenntartható és válságbiztos agrárpolitika garantálhatja, hogy a gazdálkodók továbbra is biztosítani tudják a biztonságos élelmiszerellátást az Európai Unió egészében - szögezték le az Európai Parlament (EP) képviselői a 2022 utáni, hét évre szóló közös agrárpolitika reformjáról elfogadott álláspontjukban.

Agro7 - az agrárvilág legfrissebb hírei

Agrotrend
-
 20.10.24 07:45Gazdaság

Megszületett a megállapodás a Közös Agrárpolitika reformjáról, a hazai gazdák továbbra is biztonságosan termelhetnek, hangsúlyozta Nagy István agrárminiszter. Sándorfy András, a Bázismag Kft. és az Elitmag Kft. igazgatójának gondolatai a kalászos gabonáról és a kukoricáról. Az Agrármarketing Centrum az alma fogyasztására ösztönöz…

Bréking: megszavazták Brüsszelben a közös agrárpolitika reformjáról szóló álláspontot

Agrárszektor
-
 20.10.24 09:30Gazdaság

Csak a rugalmas, fenntartható és válságbiztos agrárpolitika garantálhatja, hogy a gazdálkodók továbbra is biztosítani tudják a biztonságos élelmiszerellátást az Európai Unió egészében, szögezték le az Európai Parlament (Ep) képviselői a 2022 utáni, hét évre szóló közös agrárpolitika reformjáról elfogadott álláspontjukban pénteken.

Az EP megszavazta agrárpolitika reformjáról szóló álláspontját

Magyar Nemzet
-
 20.10.23 21:25Belföld

Hidvéghi Balázs: A magyar gazdák Brüsszelben is csak a Fidesz-Kdnp képviselőire számíthatnak.

Az EP megszavazta a közös agrárpolitika reformjáról szóló álláspontját

Hírklikk
-
 20.10.23 21:03Belföld

Csak a rugalmas, fenntartható és válságbiztos agrárpolitika garantálhatja, hogy a gazdálkodók továbbra is biztosítani tudják a biztonságos élelmiszerellátást az Európai Unió egészében – szögezték le az Európai Parlament (EP) képviselői a 2022 utáni, hét évre szóló közös agrárpolitika reformjáról elfogadott álláspontjukban pénteken.

Hidvéghi: A magyar baloldal sportot űz a hazája elleni aknamunkából

Magyar Hírlap
-
 20.10.24 08:07Gazdaság

A magyar gazdák Brüsszelben is csak a Fidesz-KDNP képviselőire számíthatnak.

Az EP megszavazta a közös agrárpolitika reformjáról szóló álláspontját

Debreceni Nap
-
 20.10.23 23:45Belföld

Csak a rugalmas, fenntartható és válságbiztos agrárpolitika garantálhatja, hogy a gazdálkodók továbbra is biztosítani tudják a biztonságos élelmiszerellátást az Európai Unió egészében – szögezték le az Európai Parlament (EP) képviselői a 2022 utáni, hét évre szóló közös agrárpolitika reformjáról elfogadott álláspontjukban pénteken. Az Európai…