Változások az UNIQA Biztosító vezetésében

Növekedés
-
 20.10.21 11:36Karrier

2021. január 1-től Kurtisz Krisztián az UNIQA magyar és nemzetközi felügyelőbizottságának elnöki posztjában folytatja munkáját, míg Dinsdale Julianna a hazai UNIQA Biztosító vezérigazgatói pozícióját veszi át.

6 kapcsolódó hír

Uniqa: Dinsdale Julianna vezérigazgató, Kurtisz Krisztián pedig a felügyelő bizottság elnöke lesz

2021 január 1-től Kurtisz Krisztián az Uniqa magyar és nemzetközi felügyelőbizottságának elnöki posztjában folytatja munkáját, míg Dinsdale Julianna a hazai Uniqa Biztosító vezérigazgatói pozícióját veszi át. The post Uniqa: Dinsdale Julianna vezérigazgató, Kurtisz Krisztián pedig a felügyelő bizottság elnöke lesz first appeared on Biztosító Magazi

Változások az Uniqa Biztosító vezetésében

Napi.hu
-
 20.10.21 12:40Belföld

Jövő január 1-től Kurtisz Krisztián az Uniqa magyar és nemzetközi felügyelőbizottságának elnöki posztjában folytatja munkáját, míg Dinsdale Julianna a hazai biztosító vezérigazgatói pozícióját veszi át - adta hírül a társaság.

Változások az Uniqa Biztosító vezetésében

ProfitLine
-
 20.10.21 12:35Gazdaság

Az Uniqa Group 3.0 stratégia nemzetközi részének kiemelt célja, hogy a leányvállalatok egy kihívásokkal teli gazdasági környezetben, valamint az egyre erősödő versenyben a korábbinál is ügyfélcentrikusabb, egyszerűbb és hatékonyabb szervezetként működjenek.

Nehéz év áll előttünk, de a legnagyobbak között a helyünk

Portfolio
-
 20.10.21 06:30Gazdaság

A biztosítók számára az idei még jó évnek számít, jövőre viszont várhatóan be fognak gyűrűzni a piacra a gazdasági visszaesés negatív hatásai – mondta a Portfolio-nak adott interjújában Kurtisz Krisztián, az Uniqa Biztosító vezérigazgatója, aki közölte: január 1-jével Dinsdale Juliannának adja át a biztosító vezérigazgatói székét. A nemzetközi Uniq

Változások az Uniqa menedzsmentjében

Portfolio
-
 20.10.21 10:47Gazdaság

2021. január 1-től Kurtisz Krisztián az Uniqa magyar és nemzetközi felügyelőbizottságának elnöki posztjában folytatja munkáját, míg Dinsdale Julianna a hazai Uniqa Biztosító vezérigazgatói pozícióját veszi át - olvasható az Uniqa közleményében. 

Új vezérigazgatót nevez ki az UNIQA Biztosító

HR Portál
-
 20.10.21 10:55Cégvilág

2021. január 1-től Dinsdale Julianna tölti be a vezérigazgatói posztot az UNIQA Biztosítónál. A szakember Kurtisz Krisztiánt váltja.