Túlárazott játszótér-felújítások miatt emelt vádat az ügyészség

444.hu
-
 20.10.20 08:53Baleset-bűnügy

Négy év leforgása alatt 60 kistelepülésen épített játszótereket irreálisan magas áron a négy vádlott, több mint félmilliárddal rövidítették meg az uniós és az állami költségvetést.

12 kapcsolódó hír

700 millió forintos kár: OLAF-ajánlás alapján emelt vádat az ügyészség

888.hu
-
 20.10.20 11:30Baleset-bűnügy

Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) ajánlása alapján emelt vádat a Fővárosi Főügyészség négy férfi ellen, aki túlszámlázással több mint 700 millió forintos kárt okozott játszóterek felújítására szolgáló uniós támogatások felhasználása során – tájékoztatta a fővárosi főügyész kedden az MTI-t.

Csalók ellen emelt vádat az ügyészség, Olaf-ajánlás alapján

Túlszámlázással több mint 700 milliós kárt okoztak játszóterek felújítására szolgáló uniós támogatások felhasználása során.

Olaf-ajánlás alapján emelt vádat az ügyészség

Mandiner
-
 20.10.20 09:50Baleset-bűnügy

A vádlott elhatározta, hogy a támogatási rendszert kijátszva, valótlan árajánlatok alapján, eltúlzott összegekre fog pályázni.

Egy rendőr meghalt, három megsérült - vádat emeltek az újpesti rendőrautó-baleset ügyében

ATV
-
 20.10.20 10:46Baleset-bűnügy

Halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat a 2018 februárjában történt halálos kimenetelű, újpesti rendőrautó-baleset ügyében a Fővárosi Törvényszék Katonai Tanácsánál a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség - közölte az MTI-vel a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője.

Vádemelés a túlárazott játszótér-felújítások miatt

24.hu
-
 20.10.20 12:19Baleset-bűnügy

Több mint félmilliárdos kárt okoztak a költségvetésnek.

OLAF-ajánlás alapján emelt vádat az ügyészség

Propeller
-
 20.10.20 09:45Baleset-bűnügy

Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) ajánlása alapján emelt vádat a Fővárosi Főügyészség négy férfi ellen, aki túlszámlázással több mint 700 millió forintos kárt okozott játszóterek felújítására szolgáló uniós támogatások felhasználása során – tájékoztatta a fővárosi főügyész kedden az MTI-t. A bűnügyben a Fővárosi Főügyészség uniós…

A magyar és az uniós költségvetést is megkárosították

Infostart
-
 20.10.20 11:25Baleset-bűnügy

Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) ajánlása alapján emelt vádat a Fővárosi Főügyészség négy férfi ellen, aki túlszámlázással több mint 700 millió forintos kárt okozott játszóterek felújítására szolgáló uniós támogatások felhasználása során – tájékoztatott a fővárosi főügyész kedden.

Túlárazott játszóterekkel csalt el 700 milliót egy banda

HVG
-
 20.10.20 10:11Baleset-bűnügy

Egy négyfős társaság kifejezetten kistelepüléseket keresett meg azzal az ajánlattal, hogy bízzák rájuk a játszóterek felújítását, aztán egész rendszert hoztak létre, hogy ezzel megcsapolják az uniós pénzeket.

OLAF-ajánlás alapján emelt vádat az ügyészség

ma.hu
-
 20.10.20 22:30Baleset-bűnügy

700 millió forintos kárt okoztak játszóterek felújítására szolgáló uniós támogatások felhasználása során.

Uniós pályázatokkal csalók ellen emelt vádat az ügyészség

Alon
-
 20.10.20 14:47Baleset-bűnügy

Túlszámláztak a játszóterek felújítása során.

530 milliós túlszámlázás játszótér-felújításokra – vádat emeltek az Olaf ajánlása alapján

Index
-
 20.10.20 10:25Baleset-bűnügy

Mind a magyar, mind az uniós költségvetést megkárosították azok a vádlottak, akik más cégek túlárazott ajánlataival pályáztak.

Félmilliárdos „okosság”: túlárazott játszótér-felújítások miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség

Játszóterek EU-konform korszerűsítésén, illetve építésén nyerészkedett egy 59 éves férfi, amikor valótlan árajánlatok alapján pályázott a célra kiírt európai uniós tendereken. Az Európai Csalás Elleni Hivatal ajánlása alapján „uniós támogatás és magyar költségvetési forrás jogosulatlan igénybevétele miatt” vádat emeltek ellene.