Hanga Ádám: nagyon komolyan veszik a Ferencvárost

ATV
-
 20.10.20 14:06Belföld

Rendkívül sűrű a versenynaptára Hanga Ádámnak, az FC Barcelona magyar válogatott kosárlabdázójának, aki ugyan nem tud a helyszínen drukkolni a Ferencváros labdarúgócsapatának kedden este, de óriási dolognak tartja, hogy a magyar bajnok eljutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe.

7 kapcsolódó hír

Szellemvárossá vált Barcelona: üres lelátók előtt lép pályára Európa legnagyobb stadionjában a Ferencvárosban

Blikk
-
 20.10.20 13:15Sport

"Üres" városban, Európa legnagyobb stadionjában nézők nélkül lép pályára a Ferencváros kedden az FC Barcelona otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek nyitófordulójában.

A Ferencváros barcelonai meccse viszi a prímet - sport a tévében

Infostart
-
 20.10.20 07:35Sport

A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköreiben pályára lép még többek között a Chelsea, a Juventus és a PSG is. Folytatódik a Giro, a tenisz WTA-torna és a kézilabda férfi Európa-liga.

BL: az Ftc legendája 11 pontot „vár” a csapattól a csoportkörben

NSO
-
 20.10.19 15:16Foci

Huszonöt év után kedden az FC Barcelona vendégeként kezdi meg szereplését a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében a Ferencváros, melynek korábbi kiváló csatára, Szokolai László a Digi Sport Reggeli start című műsorában hétfőn humorosan azt mondta, 11 pontot vár a csapattól a Barca, a Juventus és a Dinamo Kijev elleni…

Az Újpest legendája szerint a legjobbkor játszik a Fradi a Barcelonával

Origo
-
 20.10.20 10:49Foci

A Ferencváros kedden este kilenckor a Barcelona ellen kezdi meg a szereplését a Bajnokok Ligájában.

Norvég ellenfelet kapott az Alba Fehérvár Kc a női kézilabda Európa-liga selejtezőjében

Feol
-
 20.10.20 12:05Sport

Az Európa-liga csoportkörébe jutásáért a norvég bajnokság ezüstérmesével, a Storhamar Handball Elite csapatával mérkőzik meg a Fehérvár.

Kijevet és Szentpétervárt leszámítva, alig lesz néző a BL-meccseken

ma7.sk
-
 20.10.20 10:01Foci

A koronavírus-járvány következtében a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében lesznek csapatok, amelyek nézők előtt játszhatnak, de olyanok is, amelyek zárt kapuk mögé kényszerülnek.

Bajnokok Ligája - Kijevben és Szentpéterváron várható a legtöbb néző

Parameter
-
 20.10.20 10:10Határtalan

Az európai szövetség (UEFA) rendelkezései szerint lehetnek nézők az egyes találkozókon, de csak az adott stadion teljes befogadóképességének 30 százalékáig. A vendégcsapatok szurkolóit nem engedik be, és a közönség minden tagjára vonatkoznak az olyan szigorú szabályok, mint a távolságtartás, a száj- és orrnyílást eltakaró…