Obama is beszáll az elnökválasztás hajrájába, és Trump ellen kampányol

Liner
-
 20.10.18 20:23Külföld

A korábbi elnök, Barack Obama szintén Joe Biden mellett fog kampányolni, amivel újabb fontos szavazatokra tehet szert a demokraták jelöltje.

6 kapcsolódó hír

Amerikai elnökválasztás: mutatjuk, ki áll jobban két héttel a választás előtt

Portfolio
-
 20.10.19 15:59Külföld

Donald Trump lemaradása továbbra is jelentős az országos felmérésekben, de az utóbbi napokban némileg le tudott faragni a lemaradásából. Ha minden a felmérések szerint alakulna, akkor jelenleg Joe Biden nyerné a választást. A kérdés csak az, hogy minden a felmérések szerint fog-e alakulni.

Amerikai elnökválasztás: Trump begyújtotta a rakétákat az utolsó napokra

Portfolio
-
 20.10.17 20:46Külföld

Sorra járja végig a csatatér-államokat Donald Trump republikánus elnök a következő napokban. A kampányeseményekre nagy szüksége van, a felmérések szerint ugyanis jelentős a lemaradása a demokrata Joe Bidennel szemben.

Az elnökjelöltek belehúztak a kampányolásba

Szabad Európa
-
 20.10.19 15:12Külföld

Donald Trump republikánus és Joe Biden demokrata elnökjelöltnek is sűrű hétvégéje volt. Mindketten azokban az államokban kampányoltak, amelyekben a pártjuk 2016-ban alulmaradt.

Trump elveszítette az idősebb korosztály bizalmát

HVG
-
 20.10.19 15:27Külföld

Két héttel az amerikai elnökválasztás előtt Donald Trump egyre kétségbeesetten kampányol, mert saját nemzedékének támogatását is elveszítette. Márpedig ez döntő fontosságú lehet azokban az államokban, ahol eldőlhet a harc az elnök és Joe Biden között.

Kérdések egész sora Joe Bidenhez

Magyar Szó
-
 20.10.19 11:16Külföld

Joe Biden demokrata párti amerikai elnökjelöltnek először meg kellene válaszolnia az ukrajnai korrupciógyanús ügyeiben felmerülő kérdéseket, mielőtt újra Magyarországgal kezdene foglalkozni – mondta Szijjártó Péter.

Elővettünk egy négy évvel ezelőtti jóslatot: mennyi dominó dőlt el Trump első megválasztása óta?

Körkép
-
 20.10.18 16:49Külföld

November 3-án kerül sor az amerikai elnökválasztásokra, ahol Donald Trump jelenleg regnáló elnök és Joe Biden demokrata jelölt méri össze erejét. A végeredmény erősen kétesélyes. A kérdés most az, hogy folytatódik-e a balliberális elit és establishment lecsúszása Amerikában. Ezt jelenleg nehéz megjósolni, azt azonban megtehetjük, hogy…