2007 óta 120 millió fontnyi adót spórolt meg a James Bond filmeket készítő cég

168 Óra Online
-
 20.10.18 16:24Külföld

Egy thinktank által közzétett jelentés mutatott rá, hogy a James Bond filmeket készítő stúdió, az EON Productions annak ellenére, hogy a bevétele kis százaléka származik az Egyesült Királyságból, több millió fontnyi adókedvezményt kapott a szigetországban – írja a hvg.hu a  Guardian beszámolója alapján. 

3 kapcsolódó hír

Kiderült: százmilliós adókedvezményt kapott a James Bond gyártója

Napi.hu
-
 20.10.19 06:35Külföld

Az Egyesült Királyságban országszerte mennek tönkre a mozik és a színházak. Egy oknyomozó szervezet mutatott rá, hogy egy rendkívül nyereséges stúdió kap mégis óriási adókedvezményt - írja a hvg.hu.

Százmilliós adókedvezményeket kapott a Bond-filmeket készítő stúdió

HVG
-
 20.10.18 15:09Külföld

Az Egyesült Királyságban országszerte mennek tönkre a mozik és a színházak. Egy oknyomozó szervezet mutatott rá, hogy egy rendkívül nyereséges stúdió kap mégis óriási adókedvezményt.

120 milliónyi adót spórolt meg a James Bond filmeket készítő stúdió

Pesti Hírlap
-
 20.10.18 18:20Külföld

Egy thinktank által közzétett jelentés mutatott rá, hogy a James Bond filmeket készítő stúdió, az EON Productions annak ellenére, hogy a bevétele kis százaléka származik az Egyesült Királyságból, több millió fontnyi adókedvezményt kapott a szigetországban – írja a hvg.hu a  Guardian beszámolója alapján. A 2015-ben megjelent Spectre után a…