Ruhák égtek egy mohácsi lakás fürdőszobájában

Bama
-
 20.10.17 11:41Baleset-bűnügy

A város hivatásos tűzoltói eloltották a lángokat – adta hírül a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

6 kapcsolódó hír

Étel füstölt egy debreceni lakásban, egy embert ki kellett menteni

Haon
-
 20.10.17 15:02Baleset-bűnügy

Az eset szombat délután történt a Domokos Lajos utcában. A tűzoltók szellőztettek ki.

Tűz volt egy mohácsi lakásban

Ruhák égtek egy társasházi lakás fürdőszobájában Mohácson, az Újváros utcában. Az esethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral körülhatárolták a tüzet, majd eloltották a lángokat.

Égett egy autó Balatonfüreden

Egy személyautó motortere égett Balatonfüreden, a Noszlopy Gáspár utcában. A város önkormányzati tűzoltói a lángokat eloltották. A raj utómunkálatokat végez.

Étel füstölt egy debreceni lakásban

Füst miatt riasztották a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit egy többemeletes társasház egyik lakásához Debrecenben, a Domokos Lajos utcában. Az egységek kihoztak a lakásból egy embert és átadták a mentőknek. Az ingatlan átvizsgálása során megállapították, hogy leégett étel okozta a füstöt. A tűzoltók átszellőztették az épületet.

Leégett étel okozott riadalmat Debrecenben

Egy embert a tűzoltók hoztak ki az épületből.

Tűz volt egy mohácsi lakás fürdőszobájában

A város hivatásos tűzoltói eloltották a lángokat. Ruhák égtek egy társasházi lakás fürdőszobájában Mohácson, az Újváros utcában - közölte a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Az esethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral körülhatárolták a tüzet, majd eloltották a lángokat. Képünk illusztráció.