Maffiaként működhetett az Arany Hajnal

24.hu
-
 20.10.14 20:49Külföld

Bűnszervezetet működtettek – ezt mondta ki a görög bíróság az Arany Hajnal nevű neonáci csoport és korábbi parlamenti párt vezetőiről, mostanra pedig az is kiderült, hogy nem fogják enyhíteni a pártalapító-fővezér 13 éves börtönbüntetését.

3 kapcsolódó hír

Börtönbe megy az Arany Hajnal görög radikális párt több vezetője

ma7.sk
-
 20.10.14 16:45Külföld

Fejenként tizenhárom évi, letöltendő börtönbüntetést szabott ki szerdán egy athéni bíróság az Arany Hajnal görög radikális jobboldali párt több vezetőjére, köztük Nikólaosz Mihaloliákosz pártvezetőre.

Tizenhárom év börtönre ítélték az Arany Hajnal görög radikális párt vezetőjét

Mandiner
-
 20.10.14 14:51Külföld

Fejenként tizenhárom évi, letöltendő börtönbüntetést szabott ki szerdán egy athéni bíróság az Arany Hajnal görög radikális jobboldali párt több vezetőjére, köztük Nikólaosz Mihaloliákosz pártvezetőre és Joánnisz Lagósz európai parlamenti képviselőre is.

Politikai per Szlovákiában

FüHü
-
 20.10.14 15:10Vélemény

Négy év és négy hónap fogházbüntetésre ítélték tegnap, október 12-én első fokon Marián Kotlebát, a Mi Szlovákiánk Néppárt nevű szélsőjobboldali párt (szlovák rövidítése L’SNS) elnökét, korábbi besztercebányai megyefőnököt (így fordítjuk a szlovák župan kifejezést), parlamenti képviselőt. Erről a Sme, a vezető szlovák…