A fogsorát is bevetve lopta el a telefont egy esztergomi tolvaj (videó)

Liner
-
 20.10.14 11:54Baleset-bűnügy

Vádiratot nyújtott be a Tatabányai Járási Ügyészség lopás vétsége miatt azzal a fiatalkorú férfival szemben, aki a mobiltelefont a dobozából úgy vette ki, hogy az áruvédelmi etikettet szétrágta, ezután a telefont zsebébe rejtve fizetés nélkül távozott az üzletből – számolt be róla az ugyeszseg.hu.

5 kapcsolódó hír

A lopásgátlót szétrágva fújt meg egy mobilt

Infostart
-
 20.10.14 11:09Baleset-bűnügy

Szétrágta a lopásgátlót egy férfi Esztergomban, így lopta el a harmincezer forintos telefont az egyik műszaki áruházból. Az ügyészség azt szeretné, ha tárgylás nélkül közmunkára ítélnék a tolvajt.

Átrágta magát az akadályon: nem hiszi el, hogyan lovasított meg egy telefont ebből az esztergomi üzletből egy fiatal fiú

Blikk
-
 20.10.14 09:32Baleset-bűnügy

Elképesztő módon lopott el egy mobiltelefont egy fiatal fiú egy esztergomi üzletből. Az ügyészség által kiadott közlemény szerint a fiatalkorú úgy vett ki a dobozából egy mobiltelefont, hogy az áruvédelmi etikettet szétrágta. Tudják, ez az a kicsi riasztó, ami csilingel, ha fizetés nélkül szeretnénk távozni egy üzletből. És bár néha véletlenül is a

Szétrágta az áruvédelmi eszközt és úgy lopta el a telefont

Lopás miatt emelt vádat az ügyészség azzal a fiúval szemben, aki a mobiltelefont a dobozából úgy vette ki, hogy az áruvédelmi etikettet szétrágta, ezután a telefont zsebébe rejtve fizetés nélkül távozott az üzletből.

Rafinált módon lopott telefont egy kamasz egy esztergomi üzletből

Origo
-
 20.10.14 16:08Baleset-bűnügy

Szétrágta az áruvédelmi etikettet, majd zsebrevágta a készüléket.

Szétrágta az áruvédelmi etikettet, így lopta el a telefont – VIDEÓVAL

Vádiratot nyújtottak be azzal a fiatalkorú férfival szemben, aki a mobiltelefont a dobozából úgy vette ki, hogy