Biztonságos otthont kap Pakisztán utolsó ázsiai elefántja

168 Óra Online
-
 20.10.12 16:41Életmód

Novembertől egy kambodzsai állatmenhelyen fog élni Kaavan, Pakisztán utolsó ázsiai elefántja – idézi a Négy Mancs állatvédelmi szervezetet az MTI.

4 kapcsolódó hír

Otthonra lelt a világ legmagányosabb elefántja

NLC
-
 20.10.12 15:19Állatvilág

Kaavan, Pakisztán utolsó ázsiai elefántja három évtizedet töltött szörnyű körülmények között, most végre elköltözhet. Cher is elkíséri új otthonába.

Cher segített a világ legmagányosabb elefántján

Koncert.hu
-
 20.10.13 09:06Zene

Cher is elkíséri új lakhelyére a több mint 30 évig sanyarú körülmények között szenvedő magányos ormányost – nem egyszerűen arról van szó, hogy elvesztette a társát: ő Pakisztán UTOLSÓ ázsiai elefántja. Ennél jobban egyedül nem tud lenni senki...

Otthonra lelt a világ legmagányosabb elefántja

Népszava
-
 20.10.12 17:14Tudomány

Cher is elkíséri új lakhelyére a több mint 30 évig sanyarú körülmények között szenvedő ormányost. Az állatnak hetekig Frank Sinatra-dalokat énekelt egy szakértő, hogy emberekhez szoktassa.

Pakisztán utolsó elefántja biztonságba került

Pesti Hírlap
-
 20.10.12 16:39Külföld

Több mint harminc évig sanyarú körülmények között, láncon élt egy pakisztáni állatkertben, most Kambodzsába költözik. Novembertől egy kambodzsai állatmenhelyen fog élni Kaavan, Pakisztán utolsó ázsiai elefántja – idézi a Négy Mancs állatvédelmi szervezetet az MTI. Az állatot a világ legmagányosabb elefántjának nevező Négy Mancs elmondta:…