Ilyen luxusban él a kosárlabda élő legendája

Vezess
-
 20.10.13 08:08Életmód

Jelenleg nincs ünnepeltebb kosárlabdázó LeBron Jamesnél, a Los Angeles Lakers játékosánál. A sztár elképesztő luxusban él, otthona kiemelkedik a többi Beverly Hills-i ingatlan közül.

7 kapcsolódó hír

Így tombolt Rihanna, miután a Lakers bajnok lett az Nba-ben

Blikk
-
 20.10.13 07:37Bulvár

Rihanna hatalmasat bulizott a Los Angeles Lakers győzelme után.

A Lakers felemelésével lett teljes LeBron James mesterműve

Telex
-
 20.10.12 11:00Sport

Történelmi, tizenhetedik NBA-bajnoki címét szerezte a Los Angeles Lakers, de James harmadik csapattal elért negyedik sikere talán még nagyobb mérföldkő. A Lakers még csak most indul majd be – ha jól csinálják, övék lehet az egész évtized.

Nba: LeBron James közelebb lépett Michael Jordanhez

NSO
-
 20.10.12 13:56Sport

Pályafutása negyedik bajnoki címe után még magasabb szintre emelkedett LeBron James az NBA legnagyobb játékosainak tekintetében. A hihetetlen teljesítmény láttán ismét előjött a folyton ismételgetett kérdés: vajon James vagy a legendás Michael Jordan a liga valaha volt legnagyobb szupersztárja?

A bajnokság, ami a világ egyik legjobb üzlete és pozitív Covid-teszt nélkül le tudták zárni

Forbes
-
 20.10.13 04:33Gazdaság

A következő évek nagy vitája kosárlabdaberkekben az lesz, hogy ki minden idők legnagyobb játékosa: Michael Jordan vagy LeBron James? És ehhez az is kellett, hogy három barát összehozza a bravúrt: csak 1 milliárd dollárt buktak a buborékban. 

Magán kívül tombolt az utcán Rihanna – videón, ahogy önkívületben ünnepli a Lakers győzelmét

Indirekt
-
 20.10.13 12:00Színes

Amerika legnépszerűbb kosárlabda csapata 10 év után lett újra bajnok, amit milliók ünnepeltek, ki-ki a maga módján. Az énekesnő a barátnőjével egy Queen számot harsogott az utcán. Nagy buli volt Los Angelesben, de nem csak a csapat otthonában, a hatalmas rajongótáborral rendelkező klub győzelmét világszerte ünnepelték civilek és celebek…

LeBron James történelmet írt, edzője szerint ő minden idők legjobbja

Origo
-
 20.10.12 13:03Sport

Kobe Bryant is kellett ahhoz, hogy egy évtized után újra bajnoki címet ünnepeljenek Los Angelesben.

Ilyen luxusban él a kosárlabda élő legendája

Startlap
-
 20.10.13 08:08Gazdaság

Jelenleg nincs ünnepeltebb kosárlabdázó LeBron Jamesnél, a Los Angeles Lakers játékosánál. A sztár elképesztő luxusban él, otthona kiemelkedik a többi Beverly Hills-i ingatlan közül.