A digitalizáció fontosságát a járvány hónapjai megerősítették

Gyártástrend
-
 20.10.12 13:35Gazdaság

A KPMG CEO Outlook 2020 a világ meghatározó cégvezetői körében végzett felmérés, amelynek során előre tekintő üzleti és gazdasági kilátásaikról, valamint az ezeket meghatározó legfontosabb trendekről kérdezték.

6 kapcsolódó hír

Ez is a járvány hatása: hirtelen az ember lett a legfontosabb a cégvezetőknek

Portfolio
-
 20.10.12 13:50Gazdaság

A globális cégvezetők jelenleg a megfelelő munkaerő megtartását és megtalálását tartják a legnagyobb kockázatnak, ami a növekedést veszélyezteti – derül ki az idén nyáron készült kutatásból, melyben a KPMG kérdezte az üzleti vezetőket. A felmérésben a prioritások jelentősen átalakultak a koronavírus-járvány hatására, nőtt a társadalmi…

Kpmg CEO Outlook: A meglévő trendek erősödtek, de új kihívásokat is hozott 2020

Prim Online
-
 20.10.12 13:48Infotech

A küldetés-vezérelt vállatok, a fenntarthatóságot szem előtt tartva, egy biztos értékrend mentén működnek. Nemcsak felismerik a társadalmi kihívásokat, hanem azokra értékteremtő módon és hitelesen reagálnak, ezáltal fokozzák eredményességüket és a különféle stakeholder csoportok bizalmát is erősítik a vállalat iránt.

A járvány még inkább a digitalizáció és a fenntarthatóság felé fordítja a cégvezetőket

Élő bolygónk
-
 20.10.12 14:09Életmód

A KPMG Magyarországon a Portfolio által szervezett Budapest Economic Forum keretében mutatta be idei globális vezérigazgatói kutatását. A felmérés tanúsága szerint az elmúlt hónapok hatására a fenntarthatóság, a digitalizáció és a rugalmas foglalkoztatás stratégiájukban még fontosabb szerepet kapott.

A meglévő trendek erősödtek, de új kihívásokat is hozott 2020

infoVáros
-
 20.10.12 16:01Megyei

A küldetés-vezérelt vállatok, a fenntarthatóságot szem előtt tartva, egy biztos értékrend mentén működnek.

Új kihívásokkal szembesülnek a csúcsvezetők

KamaraOnline
-
 20.10.12 11:38Cégvilág

A KPMG Magyarországon a Portfolio által szervezett Budapest Economic Forum keretében mutatta be idei globális vezérigazgatói kutatását KPMG CEO Outlook 2020 címmel.