Életmentésben is segítenek a bankok

Növekedés
-
 20.10.12 13:13Gazdaság

JÓTETT Bank néven közös CSR programot indított a Magyar Bankszövetség és a hazai bankszektor. A cél, hogy az összefogás erejével mutassák meg, a bankárok nem csak a hitelezés vagy szolgáltatásaik fenntartásával, hanem tudásukkal, szakértelmükkel és jótettekkel is segítik a társadalom fejlődését. A banki társadalmi felelősségvállalási…

6 kapcsolódó hír

JÓTETT Bank néven közös programot indítottak a bankok

Portfolio
-
 20.10.12 11:10Gazdaság

JÓTETT Bank néven közös CSR programot indított a Magyar Bankszövetség és a hazai bankszektor. A banki társadalmi felelősségvállalási programok fontosságára elsőként közös véradással hívják fel a figyelmet a Banki Véradók Hetén - közölte a Magyar Bankszövetség.

Nemes ügy mellett a bankszövetség – karöltve a hazai bankszektorral

Infostart
-
 20.10.12 13:45Gazdaság

JÓTETT Bank elnevezéssel indította el vállalati társadalmi felelősségvállalási programját a Magyar Bankszövetség és a hazai bankszektor, elsőként közös véradással hívják fel a figyelmet a Banki véradók hetén, amelyet az Országos Vérellátó Szolgálattal (OVSZ) és a Magyar Vöröskereszttel együttműködve október 12-16. között rendeznek meg.

Bankszövetség: Új bank a magyar piacon

Bankár Magazin
-
 20.10.13 07:18Gazdaság

Jótett Bank néven közös Csr programot indított a Magyar Bankszövetség és a hazai bankszektor.

Új bankot alapítottak a hazai bankok

VG
-
 20.10.12 14:49Pénzügy

A Jótett Bank célja, hogy az összefogás erejét felhasználva tudásukkal, szakértelmükkel és jótettekkel segítsék a társadalom fejlődését.

Banki véradók hete – Karitatív programot indított a bankszövetség

Az Üzlet
-
 20.10.12 13:17Gazdaság

Jótett Bank néven indított vállalati társadalmi felelősségvállalási programot a Magyar Bankszövetség és a hazai bankszektor. Elsőként közös véradást rendeznek a Banki véradók hetén, október 12-16. között.

Jótett Bank néven indult jószolgálati program

Dehir
-
 20.10.12 12:52Megyei

Budapest - JÓTETT Bank elnevezéssel indította el vállalati társadalmi felelősségvállalási programját a Magyar Bankszövetség és a hazai bankszektor, elsőként közös véradással hívják fel a figyelmet a Banki véradók hetén, amelyet az Országos Vérellátó Szolgálattal (OVSZ) és a Magyar Vöröskereszttel együttműködve október 12-16. között…