Jogerősen is elvesztette az Origo a Gréczy-pert

Media1
-
 20.10.10 14:55Média

A Fővárosi Ítélőtábla jogerősen is helyreigazításra kötelezte a kormányközeli médiaterméket.

4 kapcsolódó hír

Újabb sajtópert nyert a DK-s Grézcy Zsolt a lakájmédia ellen

BalraMagyar
-
 20.10.11 05:23Vélemény

Jogerősen is helyreigazításra kötelezte a Fővárosi Ítélőtábla az Origot, miután az valótlanul híresztelte, hogy a DK-s politikus zaklatna valakit. Újabb sajtópert nyert a DK-s Grézcy Zsolt – írja a Media1. A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete szerint az origo.hu valótlanul híresztelte, hogy úgymond „Gréczy Zsolt hónapok óta zaklatja Palányi Nórát.

Jogerős: újabb Fidesz médiának kell helyreigazítani, azt amit Gréczy Zsoltról hazudott

HírHugó
-
 20.10.10 19:48Vélemény

Jogerősen is helyreigazításra kötelezte a Fővárosi Ítélőtábla az Origot, miután az valótlanul híresztelte, hogy a DK-s politikus zaklatna valakit. Újabb sajtópert nyert a DK-s Gréczy Zsolt – írja a Media1. A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete szerint az origo.hu valótlanul híresztelte, hogy úgymond „Gréczy Zsolt hónapok óta zaklatja Palányi Nórát.

Jogerősen is kimondták, hogy az Origo hazudott egy DK-s politikusról

Borsod24
-
 20.10.11 11:08Belföld

Jogerősen is helyreigazításra kötelezte a Fővárosi Ítélőtábla a portált, miután az valótlanul híresztelte, hogy Gréczy Zsolt zaklatna valakit. Újabb sajtópert nyert a DK-s Grézcy Zsolt – írja a Media1. A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete szerint az origo.hu valótlanul híresztelte, hogy úgymond „Gréczy Zsolt hónapok óta zaklatja Palányi Nórát.” A

Jogerős: az Origo hazudott Gréczy Zsoltról

HVG
-
 20.10.10 18:41Belföld

Jogerősen is helyreigazításra kötelezte a Fővárosi Ítélőtábla az Origot, miután az valótlanul híresztelte, hogy a DK-s politikus zaklatna valakit.